- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 17
Здравейте на всички, откакто съм във форума и започнах да разглеждам всички синтезатори на наркотици и какви неща изискват те, като химикали и реактиви, придобих навика да разглеждам опаковките на всички почистващи или отпушващи продукти и т.н. Наскоро попаднах на един доста интересен продукт, който служи за антифриз в един супермаркет. На опаковката пишеше, че това е 100% чист полиметиламин, ако това, което пише, е вярно, а в повечето случаи е така, възможно ли е да се обърне процесът на полимеризация или не? Не съм учил много за полимерите и дори не съм сигурен дали е възможна полимеризация на метиламина, както и обратим процес, на всичко, което е полимелизирано.
Съжалявам, ако наименованието е неправилно или има някои правописни грешки! Но химичните наименования са с различни имена тук и не съм сигурен в превода бс на азбуките и т.н.
Съжалявам, ако наименованието е неправилно или има някои правописни грешки! Но химичните наименования са с различни имена тук и не съм сигурен в превода бс на азбуките и т.н.