Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Метод за подготовка на P2P от мрежата

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
40
По следните методи също може да се синтезира 1-фенил-2-ацетон: синтез на фенилацетон

В реакционната бутилка се добавят 26,67 g (0,20 mol) прахообразен безводен алуминиев трихлорид и 36 mL (0,40 mol) безводен бензол, бавно се добавя l0 mL(0,l0 mol) фенилацетилхлорид при разбъркване и се охлажда на студена водна баня. След захранването се загрява на маслена баня с температура около 95 ℃ и се разбърква за рефлукс, докато не се отделя повече газообразен хлороводород. Охладете реагента до стайна температура и изсипете 65 mL концентрирана солна киселина и 80 g натрошен лед в конична бутилка при разбъркване. CHCl3 екстрахира органичната фаза, след което се промива органичната фаза последователно с 20 ml вода, 8 ml 20% NaOH и 20 ml вода, изсушава се и се филтрира безводен натриев сулфат, завърта се и се изпарява, за да се отстрани CHCl3, и се събира дестилацията на 68-70C/-F чрез декомпресионна дестилация, за да се получи 11,12 g безцветна течност. Добивът е 75%, Rf=0,68 (хроматография на силиконови плочи, хлороформ като разлагащ агент).

ZMI_AA0B

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Може ли учителят да ми каже всички необходими материали? Благодаря ви.

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
40
Статията идва от интернет и не е потвърдена. Ако има реагент, можете да се опитате да го синтезирате.

ZMI_AA0B

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Учителю, последният път, когато не успях да го синтезирам, беше, защото моят псевдоефедрин не неутрализира киселата основа. Глицинът ли е най-простият метод за синтез на фенилацетон

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
40
Не бързайте да правите експерименти, а прочетете повече форуми. Най-простият P2P идва от предшественика на BMK, което зависи от това дали във вашата страна е законно.

ZMI_AA0B

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Кой метод е най-бърз за синтезиране на метамфетамин от фенилацетон

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
40
Трябва да знаете с какви реактиви разполагате и как да ги използвате. Лична препоръка - метод на алуминиевата амалгама и метод на натриевия борохидрид. Времето за използване на алуминиевата амалгама е кратко, но малко по мащаб, а мащабът на натриевия борохидрид е голям, но времето е малко по-дълго. Можете да прочетете (Barton) темите.