Пакетът е иззет

Mister Man

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇮🇹
Reaction score
3
Здравейте на всички, какво се случва, ако пакет, съдържащ лекарства, адресиран до мен, бъде блокиран на митницата?

FENTAMAS

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
109
На различните места по света съществуват различни стратегии.
Някъде само конфискация и уведомяване или без нея.
Някъде полицейски обиск или доставка без проблеми, но обиск 1-2 седмици/месец по-късно, ако приемат, че сте дилър.
Някъде се обаждат от пощата да дойдете и "да им помогнете да намерят пратката ви" или някаква друга глупава причина, за да им помогнете да потвърдят, че е ваша.

Mister Man

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇮🇹
Reaction score
3
Пратката е спряна в Германия, била е насочена към Италия

gus.fring

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
57
Иска ми се това да не ви се случва😬

cofita666

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Толкова съжалявам за теб, човече, моля те, можеш ли да ни държиш в течение какво се е случило в бъдеще и какви последствия ще получиш
Моля, останете в безопасност 🙏 ❣️

Mister Man

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇮🇹
Reaction score
3
Благодарение на приятел 👍

miner21

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
376
Имал съм един задържан на митницата. Беше малко количество. Получих писмо, в което се казваше, че е конфискувано, както и формуляр, за да го получа обратно, ако съм агент на DEA. След като получите писмото, не попълвайте нищо и не го изпращайте обратно, ако има възможност за това. Просто го захвърлете и считайте адреса си за изгорял.

Mister Man

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇮🇹
Reaction score
3
Все още не съм получил никакво известие, само от транспортната фирма ми казаха, че митницата го е конфискувала, може би дори не са го анализирали, това е течност. Надявам се, че ще отиде в небитието

View previous replies…

miner21

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
376
Не отговаряйте, ако това е в ущърб на вашия опсек, но каква транспортна услуга използвате, която ви уведоми, че пакетът е конфискуван?

The-Hive

Moderator of the UK Forum
⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
493
Deals
1
Изпратете наркоман, който да отиде да го вземе 😆😆

Acab1312

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇩🇪
Reaction score
101
Успех, как забелязахте, че е конфискуван?

Mister Man

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇮🇹
Reaction score
3
D От номера за проследяване съобщиха за блокиране, а след това компанията за доставка ми написа по имейл, че е блокирана на митницата

Mister Man

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇮🇹
Reaction score
3
НОИ не знае дали е конфискуван, казаха ми, че е иззет или задържан, не могат да ми кажат. сега вече мина един месец и не знам нищо

Osmosis Vanderwaal

Moderator of the US Forum
⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
Вероятно имате голям късмет, че е бил иззет в Германия, а не в Италия. Не съм сигурен как изглежда екстрадицията в Европа, но в САЩ дори няма да ви приемат от друг щат, освен ако нивото на престъплението не е на определено ниво. Мисля, че е първа степен на престъпление. Има 4 нива на престъпления, по-ниски от това. За да ви екстрадират от друга държава, то трябва да е престъпление от трета или втора степен. Ако бяха намерили пакета в Италия, може би вече щеше да сте в затвора. Аз все пак бих почистил къщата и бих взел лаптопа ви при приятели за един месец ( този, който сте използвали, за да поръчате нещата, той е най-силното доказателство, което има)

Acidosis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
158
Мога да ви говоря от опит, тъй като неведнъж сме претърпявали загуби поради конфискация на пратки, идващи от Китай в Европейския съюз, и най-мъдрият съвет, който мога да ви дам, е да не попълвате никакви формуляри, да не отговаряте на нито едно от съобщенията от митницата или да се опитвате да спасите пратката, да стоите извън нея през цялото време и от този момент нататък да се възползвате от елементарната сигурност, която трябва да имате. (промяна на телефонния номер, имейлите и т.н.). Със сигурност пакетът ви ще бъде унищожен по-късно и в зависимост от съдържанието му властите ще се задоволят с унищожаването му или ще започне разследване, ако става въпрос за количества с прословуто значение от клас 1, ако става въпрос за реактиви или химикали за научни изследвания, които все още не са попаднали в обхвата Не би трябвало да се притеснявате толкова много за закона и би било достатъчно да направите няколко промени в живота си. Благословии и насърчение!!

Acidosis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
158
Съжалявам, че ви пиша за грешка.. Бъдете здрави. N голяма прегръдка, братко!

Acidosis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
158
Мога да ви говоря от опит, тъй като неведнъж сме претърпявали загуби поради конфискация на пратки, идващи от Китай в Европейския съюз, и най-мъдрият съвет, който мога да ви дам, е да не попълвате никакви формуляри, да не отговаряте на нито едно от съобщенията от митницата или да се опитвате да спасите пратката, да стоите извън нея през цялото време и от този момент нататък да се възползвате от елементарната сигурност, която трябва да имате. (промяна на телефонния номер, имейлите и т.н.). Със сигурност пакетът ви ще бъде унищожен по-късно и в зависимост от съдържанието му властите ще се задоволят с унищожаването му или ще започне разследване, ако става въпрос за количества с прословуто значение от клас 1, ако става въпрос за реактиви или химикали за научни изследвания, които все още не са попаднали в обхвата Не би трябвало да се притеснявате толкова много за закона и би било достатъчно да направите няколко промени в живота си. Благословии и насърчение!!

mikeyoak

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Добре. имам известен опит с този, в зависимост от това къде се намирате. Ако това се е случило в САЩ, не се колебайте да ми изпратите DM