Question Shake And Bake (метамфетамин) нов експеримент

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
11
за метода на разклащане и печене вместо литий и натрий метал Как се дава електронният ток събитие, колко волта с коя мина?

ако решим това Няма да е необходимо да използваме литий и натриев метал, приятели.

Attachments

• 3dZSMY8LGk.png
    3dZSMY8LGk.png
    684.7 KB · Views: 299
  • ANefFcR3bo.png
    ANefFcR3bo.png
    511.1 KB · Views: 281

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,421
Deals
1
Имам предвид... Анодът и катодът ще бъдат някакъв метал, който е жертвен. Нетната печалба е нищожна, но ако това е, до което имате достъп, тогава това е, което трябва да направите

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
11
Вместо анод катод можем ли да използваме сребро колко напрежение трябва да подадем

Трябва ли да се загори с ток? амониев сулфат метанол натриев хидроксид ще използвам ли съдържанието

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
158
Усъвършенствани техники за тайно производство на психеделици и амфетамини от Uncle Fester Глава 12 "Електрическа вариация на брезовата редукция"

Но какво да правим, ако проблемът не е в това да се сдобием с алкални метали? Какво ще стане, ако вместо това искате да се откажете от амоняка? Амонякът е шибана смрад. Не се притеснявайте: https://www.eurekalert.org/news-releases/985409

Също така не е необходимо анодът и катодът да са метални

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
11
Вместо анод катод можем ли да използваме сребро колко напрежение трябва да подадем

Трябва ли да се загори с ток? амониев сулфат метанол натриев хидроксид ще използвам ли съдържанието

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
158
Фестър казва: "След като съставките са в тенджерата, е време да пуснем постоянен ток
през разтвора. Необходимо е голямо напрежение, за да премине ток
през течен амоняк - около 90 волта. Най-удобно е
източник на такова напрежение е дъгов заваръчен апарат за постоянен ток."

Дъговият заваръчен апарат не е най-добрият начин за получаване на високо постоянно напрежение. В Турция има нормална електрическа мрежа с напрежение 220-240 V. Използвайте я с изгладена с кондензатор мостова изправителна схема. Необходими са само 4 диода с номинална мощност за електрическата мрежа и кондензатор. Изходният постоянен ток ще бъде 63% от мрежовия променлив ток, т.е. около 140V, което е напълно достатъчно. Използвайте потенциометър за управление на напрежението

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
11
Имам устройство, което ще даде всеки волтаж, който мога да дам на желания от мен волтаж

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,421
Deals
1
Човек би си помислил, че ще трябва да провежда електричество 🤔 такаһттр://.... Предполагам, че ще потърся в Гугъл проводници, които не са метални, защото не намирам нищо. Вероятно трябваше да спя вчера 😕

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
158
Самият електролит? Графит?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,421
Deals
1
Електролитите включват калциев, калиев, магнезиев хидрохлорид, ухх натрий. Тези метални парчета, които поставяте в разтворителя, са електроди. Останах с впечатлението, че често те трябва да са специфични за реакцията. Признавам, че никога не съм разглеждал електролизата като реакция

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
158
Електролитът не е метал и не е задължително йоните също да съдържат метали, например водородният карбонат е електролит. Сярната киселина е най-известният електролит. Съществуват органични електролити, които са пластмаси. Електродите също не трябва да са метални. много неща провеждат електричество, което е причина за цялата полупроводникова индустрия.

Материалът на електрода обикновено е специфичен за йоните, с които ще трябва да се справя, тъй като някои просто се разрушават Други съображения могат да бъдат площта на повърхността при насипна електролиза, ефективността и цената. Електролизата обикновено представлява 2 реакции - по една на всеки електрод

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Наистина ми харесва начинът ви на мислене... борбата с литиевите батерии е мъчителна... създаването на лаборатория с електроди е перфектната идея.
Можем да електролизираме NaCl, за да съберем HCl, и да използваме отново този Hcl, за да произведем солта MA.
Огромен бонус е възможността да заменим лития тук.

Благодаря за идеята. Надявам се, че ще можем да си сътрудничим, макар че ти си много по-напред от мен.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
292
Разбрахте ли някога това @Alper192535?
Ще се радвам да видя актуализация или втора част.

A1N4O8N8

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
6
I likethe thinking here, I do my own anodizing, I might try something like this if a solid method is sorted out, I plan to do the normal reaction hopefully this weekend following ampaskopi tek, also wouldnt removing the lithium remove the need for the pressure in the reaction?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
292
You'll need pressure if you are generating the ammonia from a salt. The ammonia gas will condense back to a liquid, Ammonia must be very cold and or pressurized to remain liquid at room temperature.