Това е синтезът, който съм търсил да следвам. Iv току-що поръчах 500 г триптамин, така че би трябвало да имам няколко добри възможности за провал!!! Haha
Макар че, очевидно не искам, от него се научава повече....
Вие самият следвахте ли този в Reddit?
Аз също забавих синтеза на Хамилтън - или поне на лудия триоки химик, който той интервюираше, докато правеше n,n-DMT.
Някои хора казаха, че това не е правилно - аз СЪМ слушал този подкаст, за който говори човекът в коментарите, но не мога да си спомня кой е той! Дали е този за изследване на съществата на ДМТ, който е сравнително скорошен??
СЪМ СИГУРЕН, че поне 1 човек е направил това тук - всъщност не възнамерявам да произвеждам толкова много от него. Бих предпочел да правя други неща с триптамин, защото все още има първични триптамини, които не съм пробвал - което е основно причината да създам лабораторията си (момче, това беше/е много по-скъпо от извличането на ДМТ!!) Също така бих купил по-малко триптамин, но честно казано, когато цената на доставката е същата като тази, която купуваш, тя става нелепа, така че ако някой иска да опита този синтезатор, извикайте ми и може да ви изпратя малко от триптамина. Или да продам 50 грама или нещо друго.
Аз съм химик ЗА СЕБЕ СИ. НЕ ПРОДАВАМ НАРКОТИЦИ - просто исках да изясня това... все още не ha nah jk. Бил там, направил, че имам пристрастявания...