Máte nějaké dotazy?

Sir_Smokealot

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Je povoleno zprostředkovávat rc dodavatele, i když nejsou sponzory?

Toto fórum se mi líbí, ale v syntéze jsem stále ještě docela začátečník, takže bych rád nabídl zprostředkování rc prodejců, protože rc scénu znám velmi dobře, a tak bych mohl část vrátit.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
2,007
Deals
666
Co máte na mysli pod pojmem zprostředkování?

Sir_Smokealot

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Někdo něco hledá a já mu poskytnu existující poskytovatele s pověstí toho, co hledá, pokud nějací existují. (Žádné další náklady, jen odkaz nebo jméno na dodavatele).

Jeff_Benzoz

Don't buy from me
Reaction score
4
Navigating_BB otázka: w {VPN&Opera} vše funguje, ale w {TorOnion App} nejvíc, co mohu dělat, je odesílat a přijímat zprávy a několik dalších. Je to běžné?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
2,007
Deals
666
To je problém na straně prohlížeče, nikoli na naší straně.

GermanWhite

Don't buy from me
Reaction score
0
Dobrý den,
Může mi někdo pomoci. Mám kameny MDMA, které chci přeměnit na kapalinu a pak je ReRockem přeměnit na formy pro stealth. Zná někdo postup nebo kde na fóru najdu postup, jak přeměnit MDMA skály na kapalinu a ty zpět na 1 pevný předmět MDMA.

sm0ker

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Ptám se na to již potřetí. Mám docela dobrou sbírku o MA syntéze (PDF), kde ji mohu zveřejnit? Každé vlákno s touto otázkou bylo smazáno...

workworkwork

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
32
Nemohu odpovídat na zprávy, stačí mi nebo není možné použít tlačítko odpovědět na tor prohlížeče?

stoneda$$a$$in

Don't buy from me
Reaction score
1
Po křižování hodin a hodin konečně člen, existuje způsob, jak inzerovat to, co hledáte...v příkladu ; methaqualone, "714", quualudes. Nemůžu najít ověřeného prodejce na webu. Děkuji.

Cotton Jerzy

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Vím, že neexistuje žádná stoprocentní záruka bezpečnosti kupujícího, ale vyřazuje nákup prostřednictvím systému úschovy tohoto fóra významně případné po-po?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,680
Deals
1
Určitě bych si to myslela, vědí, že nedostanou vaše peníze, dokud nedostanete cokoliv a neschválíte to.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,680
Deals
1
@HEISENBERG, mám na tyto otázky odpovídat, pokud si myslím, že vím ( například chlapík, který se ptá na svá syntetická PDF, kam poslat, knihovnu [moje odpověď]), nebo je to pro administrativní odpověď?

lacusht91

Don't buy from me
Reaction score
1
Hy. Chci poprvé nakupovat na trhu. na co si mám dát pozor ? Jsou již všichni prodejci na trhu v pořádku ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,680
Deals
1
Sledujete něco, co si chcete koupit?🤷🤔 to se musíte naučit sami. Pokud je to příliš jednoduché, nenaučíte se to. Všechny potřebné informace najdete zde. Přitáhněte si židli a začněte číst

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,680
Deals
1
Sledujete něco, co si chcete koupit?🤷🤔 to se musíte naučit sami. Pokud je to příliš jednoduché, nenaučíte se to. Všechny potřebné informace najdete zde. Přitáhněte si židli a začněte číst . Ne, CAVEAT EMPTOR

SasquatchMonero

Don't buy from me
Reaction score
12
Proč jsou platby za upgrade účtu prováděny pomocí bitcoinu? Btc je dohledatelný jako fvck. Proč tam pro platby nepoužívat Monero?

2-79-790125

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Odhaluji zde svou naprostou neznalost, ale BTC je sledovatelný? Můžete laicky vysvětlit, v čem je Monero jiné než BTC, a tudíž méně sledovatelné?

vis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
108
Btc jsou sledovatelné navždy. Monero jsou po dobu pěti dnů

Muktika

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇷🇺
Reaction score
3
Dobrý den, uveďte prosím odkaz na návod k měření teploty v baňce.
p/s
baňka 5000 ml, teploměr musí být dlouhý, aby dosáhl na kapalinu? zvažte rtuťový model? děkuji.