Vsádkový chemický reaktor

tucoXxX

Don't buy from me
New deal
Solutions
2
Reaction score
12
děkuji 👍 ještě jsem to nezkoušel, jen v hlavě. ale cítím, že to nebude problém. víte, s kým experimentuju, je to chemik. až přijdou pomůcky a uvaříme něco dobrého, chci tam stát jako někdo, kdo ví, co dělá, co dělá, na co se ptá... ale nejdřív to bude určitě malý krůček. Natočím video s prvním pokusem a popisem a nahraju ho na web

New deal
Reaction score
0
Ahoj bratři, je tento reaktorový kotel vhodný pro výrobní proces adb-b. Mám prekurzor a další přísady.

CryoThio

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Patton, jsou některé ze zde uvedených vsádkových reaktorů vhodné pro použití katalyzátorů z drahých kovů?

Vím, že parr reaktory se běžně používají pro tlakové reakce, ale zajímalo by mě, zda budou vyhovovat i tyto.

craris100

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Dobrý den, G.Patton.

Přemýšlím o koupi jednovrstvého skleněného reaktoru, protože je snazší kontrolovat teplotu, když se na dávku dává silikon. K reaktoru je nutné dokoupit vakuové čerpadlo a chladič vody, ano?

Jaké je zařízení pro regulaci teploty pro chlazení a ohřev u skleněného reaktoru s pláštěm? Nerozumím fungování ''výměníku tepla'' ve vašem příspěvku.

Děkuji.

humax

Don't buy from me
New deal
Reaction score
5
Zajímavé. Děkuji za znalosti, které poskytujete na tomto fóru. Jsem vděčný, že jsem na toto místo narazil.

Díky