Je delta 8-THC ve Švýcarsku legální?

chost

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Dobrý den všem,
Mé znalosti chemie a práva jsou bohužel příliš omezené na to, abych mohl posoudit, zda je delta 8-THC ve Švýcarsku legální.
Našel jsem zde následující informace (přeložené do češtiny):

Syntetické kanabinoidy
Jakákoli látka (jiná než regulované látky seznamů a, b, d a f), jejíž struktura je odvozena od indolu,
bez ohledu na nahrazení dalšího atomu uhlíku indolové struktury atomem dusíku, a to substitucí:

image4.png

- na atomu dusíku (pozice 1) alkylovou, alkenylovou, arylovou nebo heterocyklickou strukturou s nejméně 3 atomy uhlíku;

a navíc

- v poloze 3 indolu karbonylovou, esterovou nebo amidovou strukturou karboxylové kyseliny, která je navíc dále substituována v libovolném typu a rozsahu a může být s indolovou strukturou sloučena.
Tyto struktury mohou být substituovány libovolným způsobem a v libovolném rozsahu v polohách 2, 4, 5, 6 a 7 indolové struktury.

Syntetické kanabinoidy 2

Jakákoli látka (s výjimkou regulovaných látek zařazených do seznamů a, b, d a f), jejíž struktura je odvozena od
6H-benzo(c)chromen-1-olu (6H-dibenzo(b,d)pyran-1-olu), nezávisle na stupni hydrogenace nefenolického benzo-kruhu, substitucí:
image7.png

- v polohách 3, 6 a 9 jakoukoli alkylovou skupinou.

Je delta 8-THC syntetickým kanabinoidem podle jednoho ze dvou hlavních kritérií?
Mohl by mi někdo pomoci, prosím? Díky

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
321
Jsem si téměř jist, že delta 8 není syntetická . Mýlím se?

chost

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Přirozeně se vyskytuje v plevelu, ale pouze v množství 0,1 %.
Vše, co si můžete koupit, je vyrobeno z CBD, viz zde: https: //bbgate.com/threads/cbd-delta-8-sop.7306/.
Rád bych věděl, zda z chemického hlediska spadá pod jednu ze dvou výše uvedených definic

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
152
D8 is semi synthetic...but not according to the synthetic cannabinoid law above, as THC isn't an indole, but the synthetics are, like jwh compounds, etc, they all start with an indole