Question Dextroamfetamin

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Jak extrahovat amfetamin z tablet dexteoampetaminu & jeho koncentrát?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
66
Dobrý den, záleží na typu tablet různé tablety mají různá pojiva a neaktivní složky, v dnešní době se používá hodně pojiv, která se záměrně těžko oddělují. Dextroamfetamin lze obvykle extrahovat rozdrcením pilulek a jejich rozpuštěním v polárním rozpouštědle, jako je aceton, DCM, DMFO atd., pak se vytvoří dvě vrstvy a dextroamfetamin bude ve vodné vrstvě, kterou je třeba oddělit pomocí separační nálevky nebo krůtího pekáče, organickou vrstvu 2-3krát propláchnout a pak ji umístit na velkou odpařovací misku a rozpouštědlo by se mělo odpařit a na dně misky se vytvoří sraženina.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Tablety rozpusťte v DI nebo destilované vodě. Na každých 100 mg se spotřebuje 10 ml. Několikrát je promíchejte a ujistěte se, že jsou všechny rozdrceny co nejjemněji. Odfiltrujte pevné částice (nejprve navlhčete filtr). Váš amfetamin je ve vodě. Proveďte acidobazickou extrakci, abyste ho získali. Pokud nemáte velké množství tablet, použijte jen minimální množství rozpouštědel. Na tomto místě je návod na purifikaci amfetaminu pomocí ABE. V podstatě se jím řiďte. Nikdy nezískáte čistý produkt pouhým promytím pilulek rozpouštědly.

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
DĚKUJEME!! Spousta lidí mi řekla, abych to prostě promyl rozpouštědly a odpařil & udělal jsem to, ale jak jste řekl, nedostal jsem čistý produkt, o který mi jde. Mám 10lbs pytel 10mg oranžových tablet. mohu to zvýšit, aniž by to mělo vliv na čistotu? Bude fungovat jakékoli rozpouštědlo? Nějaká doporučení? Ještě jednou vám děkuji za váš čas, který jste mi věnovali.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Několik věcí, které je třeba mít na paměti:
K získání maximálně 1 g amfetaminu je třeba 100 tablet po 10 mg.
S ohledem na to, jakmile jste odfiltrovali hmotu tablet z vody, není špatný nápad nechat velkou část vody odpařit, než začnete s ABE. Deionizovaná voda odvede nejlepší práci. Ujistěte se, že vaše extrakční rozpouštědlo je bezvodé. Budete chtít pracovat s malými objemy, protože výtěžky jsou malé. Takže malé skleněné nádobí je nutností.
Při vysolování se ujistěte, že vaše kyselina je velmi blízko čistotě. Zřeďte ji 1/10 acetonu (bezvodého) nebo IPA. Lepší výsledky jsem zjistil, když jsem smíchal IPA a aceton společně s kyselinou, protože to vydrží déle, než se objeví žlutý odstín. S roztokem kyseliny postupujte pomalu po kapkách za stálého míchání a kontroly PH. Při práci s malými objemy je nejlepší přestat kolem 6-7, protože můžete rychle překyselit. Pokud vám tento způsob solení nevyhovuje, můžete provést extrakci L/L z rozpouštědla pomocí deionizované vody nebo destilované vody. Pokud budete potřebovat návod, dejte mi vědět. Také pokud nefiltrujete ve vakuu, pak se ujistěte, že jakákoli kapalina, kterou se chystáte propustit přes filtr, musí být před nalitím přes filtr navlhčena stejnou kapalinou (ale ne z vaší reakční kapaliny), jinak byste mohli přijít o výtěžek. Doufám, že vám vše vyjde.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Ano, můžete zvýšit škálu... když snížíte množství vody na 7 ml na 100 mg. K extrakci volné báze jsem použil DCM nebo éter. Pokud však použijete DCM, nezapomeňte odebrat nižší hladinu.