Několik věcí, které je třeba mít na paměti:
K získání maximálně 1 g amfetaminu je třeba 100 tablet po 10 mg.
S ohledem na to, jakmile jste odfiltrovali hmotu tablet z vody, není špatný nápad nechat velkou část vody odpařit, než začnete s ABE. Deionizovaná voda odvede nejlepší práci. Ujistěte se, že vaše extrakční rozpouštědlo je bezvodé. Budete chtít pracovat s malými objemy, protože výtěžky jsou malé. Takže malé skleněné nádobí je nutností.
Při vysolování se ujistěte, že vaše kyselina je velmi blízko čistotě. Zřeďte ji 1/10 acetonu (bezvodého) nebo IPA. Lepší výsledky jsem zjistil, když jsem smíchal IPA a aceton společně s kyselinou, protože to vydrží déle, než se objeví žlutý odstín. S roztokem kyseliny postupujte pomalu po kapkách za stálého míchání a kontroly PH. Při práci s malými objemy je nejlepší přestat kolem 6-7, protože můžete rychle překyselit. Pokud vám tento způsob solení nevyhovuje, můžete provést extrakci L/L z rozpouštědla pomocí deionizované vody nebo destilované vody. Pokud budete potřebovat návod, dejte mi vědět. Také pokud nefiltrujete ve vakuu, pak se ujistěte, že jakákoli kapalina, kterou se chystáte propustit přes filtr, musí být před nalitím přes filtr navlhčena stejnou kapalinou (ale ne z vaší reakční kapaliny), jinak byste mohli přijít o výtěžek. Doufám, že vám vše vyjde.