- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 386
Nebylo by to kvůli hliníku podezřelejší? pak je tak nějak zřejmé, že něco skrýváte. ale to já nevím, nikdy předtím jsem drogy poštou neposílal.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 28
Mnoho lidí říká, že hliník pomáhá blokovat rentgenové záření, ale já si myslím, že je to mýtus.
Olovo pomáhá blokovat rentgenové záření díky své hustotě 11400 kg/m³, ale hliník má pouze 2700 kg/m³, takže si myslím, že je to zbytečné.
je dobrý jen na zabalení drogy.
Olovo pomáhá blokovat rentgenové záření díky své hustotě 11400 kg/m³, ale hliník má pouze 2700 kg/m³, takže si myslím, že je to zbytečné.
je dobrý jen na zabalení drogy.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 46
- Deals
- 12
Blbost, hliníková fólie neblokuje rentgenové záření.
Ten váš doping je hromada organických molekul. organické vypadají na rentgenovém snímku jinak než kovové a dají se rozlišit.
pokud chcete blokovat rentgenové záření, musíte svůj dope ponořit do podobného organického prostředí, aby vypadal jako něco neškodného. ale v tomto bodě končím, protože nejsem ochoten prozradit své vlastní metody utajení.
Ten váš doping je hromada organických molekul. organické vypadají na rentgenovém snímku jinak než kovové a dají se rozlišit.
pokud chcete blokovat rentgenové záření, musíte svůj dope ponořit do podobného organického prostředí, aby vypadal jako něco neškodného. ale v tomto bodě končím, protože nejsem ochoten prozradit své vlastní metody utajení.