Dobře, to je pro mě užitečné. Nitrometan je pro mě těžko dostupný, a tak nemůžu říct, že bych jím plýtval tím, že bych ho použil na výrobu methylaminu, nicméně
jsem viděl syntézu od hasičů, která mi připadá docela lákavá, pokud jde o volně prodejnou.
Abych byl spravedlivý; když jsem se na to podíval, mohl bych asi vlastně jen vyrobit cyklohexylamin a dokonce bych měl i ten Zn - a vlastně jsem si právě objednal i ten NiCl(II),
o tom.....
Pravděpodobně bych tak dosáhl lepších výtěžků - v podstatě po celou dobu od syntézy primárního aminu/katilinu, pokud bych použil cyklohexylamin.
Jiní navrhovali použít jako katylist také octan amonný...
Nevím, na kterou stranu se přikloním, záleží na tom, kolik nitrometanu nakonec budu mít. Ale teď už vlastně nějaký nitroethan mám, takže se k němu pomalu, ale jistě dostávám - připravuji si další RXN, pokud jde o akvizici prekurzorů.
ATM Pracuji na reduktivní aminaci tryptaminu na tryptofan, ale došly mi peníze a potřebuji suchý led.
Jsem ochoten přiznat, že jsem odložil práci na n,n-DMT syntéze, abych si mohl dovolit kousky pro další.
Dneska týden, dostanu led... suchý led, který není žádný typ speedu lol, i když předpokládám, že nakonec udělám i odpovídající TMA