Staré dobré sloní razítko. Dr byli před časem krásní sloni a delfíni peruánští. Naproti tomu tento obrázek přímo křičí NEP. Ani si nemyslete, že jde o systémovou práci, ale o cihlu, kterou bylo třeba namíchat. Takhle vypadá ten lesk. Pravděpodobně smíchaný s proca nebo tetra. Kromě toho je vidět, že jsou na ní ještě hrany. Střední filtrační papír byl právě sundán.
Aha, možná by to ještě mohla být systémová práce, ale myslím, že ten, kdo dal cihlu do sušičky na příliš dlouhou dobu bez ochrany oddělené od filtračního papíru
If you leave out to dry the brick tends to turn yellow. Its good to cover it. We use plastic over here but i wanto to try vacuum oven pressed between aluminum foil and see if the shine on top is better
Už jste někdy sami krystalizovali dobrou bázi? Takže nejprve také "usmažte" svou bázi v hexanu atd... a pak ji rozpusťte ve svých rozpouštědlech atd. atd. atd.
Získáte lesk , strukturu všeho, ale lesk je řekněme 1 celek, a ne disko koule perel. Oni tam pro ten perleťový efekt přihodí něco navíc, co přesně nevím.
Mimochodem, byla ta sloní cihla základní práce? Protože si dovedu představit, že ta cihla s korunou byla také základní práce, ale vypadá prostě hezky. Co se na tom slonovi pokazilo?
Jako papír používám různé druhy krepového papíru, který potahuji fólií, z níž mám také různé tloušťky. Opravdu záleží na tom, co zákazník chce a o jaký druh obchodu se jedná...
Italština mimo jiné, ale i další, nemohu najít obrázek, jako že budu hledat eveb zítra. Také mi nejde o horní část bloku, u razítka, ale spíš o to, jestli je rozbitá, pak ten lesk prostě není správný.
Hmm, možná to závisí na vašem procesu. I když vlastně nevím, jaký rozdíl máte na mysli. Lisujete koks hned poté, co ho odfiltrujete hadříkem od rozpouštědla? Nebo ho nejprve ohřejete v mikrovlnné troubě a pak ho lisujete. Je tolik faktorů, které mohou hrát roli, pokud jde o lesk, ale myslím, že to víte i vy.
Dostal jsem tomístně a promyl jsem to v destilovaném acetonu. Má pěkný hladký lesk. Nejsou to jiskřivé skvrny, ale jakoby bělostný hliníkmožná má v sobě ještě nějakou kyselinu boritou, ale předevšímje lesk správný pro kvalitní věci. V čisté formě je kokain krystal, na kterém je vidět, že je částečně průsvitný. Je to suché
Are these results from base that has been turned to hcl or are they from hcl powder. Because if you got this look from cocaine hcl powder WOW! I would require your teachings!