Example of Methamphetamine Isomers Separation

qwe111

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Vážení pánové, v tomto případě se jedná o tzv.
K oddělení volné báze podle vaší metody použijte kyselinu L vinnou.
Při míchání se mi vytvořila látka podobná žvýkačce, a jakmile jsem přestal míchat, vše se změnilo ve velmi tvrdou bílou pevnou látku. Celý kus.
Je to správně?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Ano

View previous replies…

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Nezmění se v kapalinu kapalina se smísí s tvrdou pevnou látkou, kterou musíte rozdrtit, abyste ji mohli vakuově filtrovat a získat kapalinu.
O výtěžku volné báze z p2p je v pořádku, pokud se nepoužívá p2p destilovaná parou.

qwe111

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Vážení pánové, v tomto případě se jedná o tzv.

K oddělení volné báze jsem použil kyselinu L vinnou. Vakuum dává kapalinu. Alkalický PH-13. Získá se volná báze.

Volnou bázi promíchejte. Připojte HCI. Hodnota PH -2. Chtěl jsem upravit pH na -3. Ale pH náhle kleslo. Dávám si pozor, abych přidal jen velmi málo HCI. Hodnota pH se na začátku vždy pohybovala kolem 7. Pak najednou klesne na -2.

Zahřejte na 130°. Nalijte do nádoby s 10 objemovými díly vychlazeného isopropylalkoholu. V nádobě se okamžitě objevilo velké množství prášku. Neměly by vzniknout krystaly?

Co jsem udělal špatně?

Pane, prosím, pomozte mi.

novato

Don't buy from me
Reaction score
0
Dalším krokem po oddělení izomerů by bylo přidání hydroxidu sodného rozpuštěného ve vodě, ke zbývající kyselině vinné se hydroxid přidává, dokud nedosáhnete ph13 a nevznikne olej, tento olej se bude vařit s thiolem a percadoxem, a to následujícím způsobem nebo postupem.
Ke každým 30 litrům oleje se přidají 2 litry thiolu nebo thiolu, vaří se, dokud nedosáhne 160 stupňů Celsia, po dosažení této teploty se postupně přidají 2 kg percadoxu, protože dojde k reakci, míchá se to tak, aby se všechen percadox rozpustil a byl homogenní, a teplota se udržuje ještě 10 minut.
Pak se nechá vychladnout při pokojové teplotě a druhý den nebo po vychladnutí se opět přidá kyselina vinná jako v prvním procesu, aby se oddělily izomery, a pak se opakuje cyklus, který je na obrázku.

View previous replies…

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Dobrý den,

Jaký je prosím zdroj těchto informací?
Děkuji.

novato

Don't buy from me
Reaction score
0
To již bylo provedeno, proto je výklad tak podrobný.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Neznám zdroj toho postupu, ale přidávání perkadoxu při vysoké teplotě má velké riziko výbuchu, ve skutečnosti by se přeprava mohla provádět pouze ve speciálních nádobách, aby měla teplotu pod 20C, a to nemluvím o obtížnosti získání tohoto produktu, kvůli které je nutné si být velmi jistý postupem, abyste se ho pokusili získat.

novato

Don't buy from me
Reaction score
0
Pokud provedete reakci při této teplotě a právě to zvýhodňuje vznik izomeru l, který se stane d

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
A jaký je prosím zdroj tohoto procesu?" Děkuji.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
A dalším důležitým problémem je, že Perkadox je značka a má mnoho různých produktů pro iniciátory (Di(4-terc-butylcyklohexyl) peroxydikarbonát,AIBN, AMBN, ...)každý z nich funguje v jiném množství a teplotách, hádám, že pro tento proces se používá Di(4-terc-butylcyklohexyl) peroxydikarbonát, ale AIBN by mohl být použit také ve správném poměru.

subzero

Don't buy from me
Reaction score
0
Je pravda, že se levoolejnaté soli začnou pp, pokud se přidá kyselina l-vinná v nadměrném množství ?

Jorg

Don't buy from me
Reaction score
12
Říkáme tomu nizozemská metoda recyklace lodí. Slyšel jsem o ní jen dobré věci, zatím jsem ji nevyzkoušel. Děkuji za příspěvek.

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Prosím o pomoc, po smíchání a ponechání přes noc to zrůžovělo.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Růžová barva obvykle znamená příliš kyselou, ale ne ve 100 % případů by také mohlo jít o nečistoty z vaší volné báze, zkontrolujte PH by mělo být kolem 4, každopádně na vašem obrázku nevidím žádnou sraženinu.

View previous replies…

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Použil jsem čistý destilovaný metamfetamin volné báze. PH je 4,5-5. Nevznikají žádné sraženiny. A zahřívá se pouze na zhruba 30 stupňů při intenzivním míchání. Žádná sraženina se neprojevila ani během míchání

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Řekněte mi všechny podrobnosti, pokud ne nemohu vědět, kde je možný problém.

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Smíchal jsem 160 ml vody a 70 g kyseliny tatarské a poté jsem za silného míchání (pomocí magnetického míchadla) přidal 100 g destilované volné báze. Voda se zakalila, ale bez sraženiny, pak jsem ji nechal přes noc a ráno jsem zjistil, že je růžová

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Použil jsem kyselinu l-vinnou (cas 87-69-4)

qwe111

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Objevuje se při míchání na stěnách kádinky nějaký hustý materiál?
Pokud ano. Pomocí skleněné tyčinky poškrábejte stěny kádinky. Pomůže to při krystalizaci.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Zkuste 150ml h2O+80gr vinného kamene po rozpuštění přidat volnou bázi za silného míchání, dokud se nevytvoří pevná hmota, mohlo by to trvat několik minut.

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Dobře, díky, zkusím to a vrátím se s výsledky.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Na základě mých zkušeností si myslím, že potřebuje více času míchání, aby zhoustl a konečně ztvrdl.

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Takto je to

Attachments

• veQtKRZfEY.jpg
    veQtKRZfEY.jpg
    2.9 MB · Views: 92