Přátelé... MŮJ BALÍČEK PŘISTÁL!!! Krásná, nádherná 4MMC z Německa. Chci poděkovat svým zahraničním přátelům za jejich záštitu při jeho zasílání. Trochu se mi sevřel zadek, když jsem viděl, že ho na chvíli zadrželi na celnici, ale nebylo třeba se obávat. Balení bylo VELMI profesionální, žádný pes to nevyčmuchal a je to STRAŠIDELNÉ, takže jsem velmi ohromen.
Kdysi jsem stejně jako vy závistivě koukala, jak ostatní dostávají svůj výrobek, ale už NE! a ujišťuji vás, že pokud si zde řeknete o "drogu zdarma", nebudete zklamaní! Dostanete ho, trpělivost je těžká, ale stojí za to!
To opravdu potřebuje banán pro měřítko lol Napravím to příště, ale je to asi 2,5 gramů a to je poté, co jsem rozdrtil dva poměrně velké kameny!:
Dala jsem si pořádně do nosu a šla na nádhernou procházku přírodou, celou cestu jsem se cítila, jako bych se vznášela
Sedím tu s opravdu dobrým pocitem a jen doufám, že až začnu vařit, bude můj výrobek alespoň z poloviny tak dobrý! Také skvělá náhodná situace, když vidím, že 4MMC je to, s čím budu začínat!
Ještě jednou díky celému týmu za to
@Glitchy, tohle je opravdu nová generace trhu s látkami a odteď budu vždycky říkat, že BB je jediná stránka, která má na Dark Webu vůbec nějaký význam. Je velmi frustrující, že se všichni musíme cítit jako zločinci, když tyto látky pomáhají tolika lidem v tolika směrech.
Díky tomuto webu budu brzy sám šířit "lásku". Tato stránka je opravdu úžasným nástrojem a zdrojem učení.
Děkuji bohům/bohyním, že jsem BB našla!!!
(je to jen úžasný bonus, že Breaking Bad je náhodou můj oblíbený seriál všech dob lol)
P.S. a nezapomeňte, děti: vždycky používejte program, jako je ImageOptim, abyste ze svých fotografií před nahráním odstranili metadata! (Tahle měla na sobě přesnou zeměpisnou šířku a délku! Hádám, že mi prosím řekněte, jestli jste ještě nějak schopni vidět ty informace thaaanks
).