Question Jak vyrábím WEED

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Prohlédl jsem si čtyřm. A buď jsem retard, nebo tam o plevelu *přinejmenším o jeho výrobě* moc není.
Což je důvod, proč se snažím zeptat tady. Nikdy jsem drogy nezkoušel. nejbližší věc, kterou jsem udělal, je inhalace deodorantu z pytlíku.
Vím, že je třeba pěstovat trávu. Ale netuším, kde začít. na kvalitě trávy mi nezáleží. hlavně že je levná.
Nechci riskovat nákup od prodejce, ale raději se naučit, jak si ji vyrobit sám. Nevím, jaké vybavení potřebuji, ani kde co sehnat.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,754
Deals
666
Určitě se najde mnoho uživatelů, kteří vás nasměrují správným směrem. Ale máte pravdu, naše fórum se zabývá syntetickými léčivy, nikoli rostlinnými léčivy.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
Existuje spousta kanálů YouTube a dalších fór o pěstování plevelů.

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Pokud se mohu zeptat, kde mohu tyto kanály nebo fourms najít?

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
1. Zjistěte, jaký druh plevelné rostliny chcete pěstovat.
2. Pokud pěstujete uvnitř, musíte mít zajištěnou cirkulaci vzduchu.
3. Větrání
4. Správný plán krmení
5. Když jsou rostliny ještě semeny, mělo by mít vaše pěstební světlo výkon 100 až 600 W a prostředí musí být dusné (1 až 4 týdny růstu).
6. Když začnou růst, zvýšíte růstové světlo z 600w na 1100w. A začněte zcela nový plán krmení (1 až 8 týdnů ) doby růstu.
(Některým rostlinám stačí 6 týdnů), takže si před pěstováním přečtěte něco o rostlině.
7. Místo obyčejné zeminy použijte kokosovou zeminu, takže když něco pokazíte s krmením, vždy to můžete napravit.
8. Vyberte si správné světlo pro růst... je rozdíl mezi led světlem a HPS světlem.
Hps je levnější, ale znamená to, že potřebujete celý vzdušný ekosystém, který dokáže kontrolovat teplo. Jinak všechno spálíte.
Led světlo je dražší, ale bezpečnější a nepotřebuje těžké aircosystémy.

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
A nejdůležitější část pozor na chyby. Ty mohou všechno pokazit. Pomocí neemového oleje je postříkejte zespodu listí. Protože právě tam kladou svá vajíčka. Stříkejte je pouze tehdy, když na ně chcete zhasnout světlo.

9. Udělejte si světelný plán
* Vegetativní - Sazenice nebo klon vede do vegetativního stádia -.
Dávejte 18-24 hodin světla denně

* Kvetení - fáze kvetení (pučení) vede ke sklizni -
Každý den 12 hodin světla a 12 hodin tmy.

Když říkáme tma. Myslíme tím opravdu tmu! Ani to nejmenší světlo moc neprojde.

Pro pěstování použijte správný stan/místo.