Jak vyrobit papír Cannabinoids bez zanechání skvrn 4-5 gramů na stránku (5cl-adb)

jedii00

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Snažím se přidat 4 až 5 gramů 5cl-adb na papír ze 100% bavlny, aniž bych zanechal skvrny, ale ukazuje se to jako velmi náročné, má někdo s touto metodou zkušenosti?

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Právě jsem se snažil udělat 2 gm na stránku A4 a stejný problém. Lze z 5cl-adb-a udělat krystal? Jinak jak se stříká na papír a namáčí se také (potřebuji udělat stránky a knihy).

Chmpire

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Existuje soukromá metoda, jak to úspěšně udělat i pro tato nesmyslná množství, jako je 5 g - alespoň soukromě ve firmě... je poměrně jednoduché na to přijít, ale protože to bylo utajeno, mohu vám nabídnout k prodeji pouze metodu, pokud na ni nepřijdete sami - pokud je to proti nějakým pravidlům, dejte mi prosím vědět. díky.

shoptilpop3x

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Existuje soukromá metoda, jak to úspěšně udělat i pro tato nesmyslná množství, jako je 5 g - Soukromá alespoň ve společnosti... je poměrně jednoduché na to přijít, ale protože to bylo drženo v tajnosti, mohu nabídnout k prodeji pouze metodu pro to, pokud na to nepřijdete sami - pokud je to proti nějakým pravidlům, dejte mi prosím vědět. díky Kolik .. protože to je něco, co chci vědět

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Potřebuji vědět, jak se stříká a namáčí. Pro stránky a stránky knih. Bez změny barvy. Jo, nemáme tu prodávat ani nakupovat od neprodejců, ani sjednávat obchody mezi sebou mimo trh s jinými neprodejci, taky si nemyslím, a tenhle trh se mi líbí, neriskuju, že mě někdo odkopne. Ale dávám ti jenom hlavu dolů, protože ses ptal, nejsem mod, nic neřídím!

Chmpire

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Vím, že jsem se o tom zmínil ve svém příspěvku pro případné mody nebo adminy, aby to nevypadalo, že prodávám hovna ze vzduchu. a v postupu je krok, který není nikde diskutován, ale zcela odstraňuje barvení - což bych nabídl - a nejsem náhodný člověk, se kterým jsem do jeho zatčení spolupracoval Flight, kterého znají i zdejší zaměstnanci :)

View previous replies…

gfs241

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Nemám, co bych dodal, pokud jde o skutečnou pomoc, ale myslím si, že je dost hloupé snažit se někomu účtovat za něco tak jednoduchého, jako je namáčení vězeňských listů.

Chmpire

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Omlouvám se, jednalo se o interní metodu společnosti, kterou jsme použili ke zvýšení objemu, který může list nést bez jakéhokoli obarvení, což mnoha lidem vydělalo spoustu peněz, a proto byla prodávána pouze soukromě, nechci sdílet interní metody, které jsme použili zdarma.

• Like
Reactions: vis

SynthethicADHD

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Pokud někdo ví, jak na to, ozvěte se mi, rád se za informace vyměním.

bronxwar

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Zřeďte si noid v acetonu (4 g ve 200 ml). Namočte stránku a nechte ji několikrát zaschnout, dokud výrobek nedokončí. tak se to dělá.

Rcvendor(PE)Scam

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Kontaktujte mě, pomůžu vám, že

Bigtme

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Dejte 5 gramů do 50 ml acetonu, pak nastříkejte stránku a nechte zaschnout, pak nastříkejte druhou stranu stránky a nechte zaschnout, postup opakujte stále dokola, dokud vám nedojde sprej. Snažte se papír při stříkání příliš nenamočit.

• Like
Reactions: vis

xneason

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Budu stříkat na list blatouchu, mám hotový 5-CLADB , na 1 gram kolik ML acetonu mám použít?
Jaký je poměr pro 5-CLADB a aceton pro středního uživatele... prosím, pomozte mi s tímto návodem.

ilovechems23

Don't buy from me
Member
Reaction score
8
Má někdo hotové kanabinoidy? Zdá se, že tato stránka je určena pouze pro spord a pervitin.

cylencia

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
just look in the market

soyjosh96

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vytiskněte nad ním čistě bílý text

William D.

Expert
Reaction score
1,311
K nanášení většího množství produktu použijte papír s vysokou hustotou. Další produkt můžete vymazat. Jak vypočítat dávkování na jeden list, vám mohu sdělit.
Noids je pro mě jedním z hlavních oblíbených produktů, takže si nemyslete, že stránka je pouze o stimulantech a euforikách. Pokud někoho zajímají věci s noidem, napište mi.

Cindywho

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Hey I need help can you help me

Redroom

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Deals
2
The lighter color will keep your sheets cleaner which is why the precursor is so important and the precursor I sell is just that, very light yellow (almost white)