- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Ahoj glitchy, jsem super zájem o disos čím lepší bezpečnější a novější tím více spuštěn jsem k pochopení horší než jeden; kdo stále sleduje televizi pravidelně. Dejte mi pm nejsem si jistý, co máte přístup k jsem vysoce nakloněn k hxe nebo oxo pce komba. A já jsem také v nás. Studoval jsem chemii, rostliny houby, protože jsem byl 12, ya já vím, téměř každý jeden fn rostliny <~my name I cnt řídit své auto bez druhé ruky identifikaci každého stromu keře přemýšlet o mých apoc sbírky, což mi připomíná, že musím jít udělat 10 mil chůze pro hromadu sraček. (Moje oči se doslova pohybují po řádcích rostlin) a takhle mě můžete vylovit, kdybyste na mě někdy narazili. Jdu a dívám se dolů a k další řadě rostlin. Takže můj zájem je přirozený a velmi agresivní. Thx a goodluck doufám, že brzy obdrží zprávu.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 35
Damn, plant guy, sounds a lot like me.
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"
I can spot various herbs in the wild, can spot trichocereus cacti in people's yards, at 40mph. And I sometimes go into fits of nerdiness, telling people "it looks like a moss but it's a lichen, and it is nature's antibiotic, and just have a cup of tea. The active chemical is called usnic acid, bro it's amazing"