Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

SYNTÉZA A-PHP

petetheplant1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Zabýval jsem se syntézou A-PHP nevíte někdo, zda je možné, aby ji provedl úplný začátečník?

William D.

Expert
Reaction score
1,324
Pokud je k dispozici přístup k potřebným činidlům, pak bez problémů

petetheplant1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Mám několik příruček k výrobě potřebných činidel, opravdu jsem doufal, že zde bude zdroj, ze kterého je bude možné zakoupit.

William D.

Expert
Reaction score
1,324
alfa-bromovalerofenon (klikněte)
Jedná se o meziprodukt pro A-PVP, což není špatná varianta pro začátek. Stačí jedna reakce s pyrrolidinem. Kromě toho rozpouštědlo pro reakci (několik variant) a kyselina (kyselina chlorovodíková aq.soln).

alfa-bromovalerofenon
pyrrolidin
benzen (nebo jiná rozpouštědla)
HCl kons. aq. soln
aceton (žádoucí)

jednostupňová reakce, při použití vody můžeme okamžitě získat krystaly

Last edited by a moderator:

Morpheus77

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
T
Ten odkaz mi nefunguje, i když možná není určen pro mě lol. Omlouvám se, jsem tu nová. Snažím se najít co nejvíc informací pro svůj pokus o spuštění a-php. Bromování je docela fuška, takže pokud by se dala sehnat varianta valero nebo hexano, už bromovaná, bylo by to super 😎 I když si nejsem jistý stabilitou těch sloučenin, takže nevím, jestli by bylo možné je získat mimo vlastní laboratoř.

kiddgr0tesk86

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Takže mám tisíce tabulek morfin sulfátu s okamžitým uvolňováním a mscontinu 200 mg a prostě jsem z morfinu vysadil sulfátovou pentahydrátovou sůl, čímž jsem skončil s čistou morfinovou bází, pak jsem ji převedl na morfin hcl a běžel s tím můj oblíbený úspěch je úspěšná syntéza vilanu ™ (alias nikomorfinu hcl).

Morpheus77

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Chcete se podělit o svou cestu k nico?