News Vítejte v nizozemštině

New deal
Reaction score
2
Čtu si tu už půl roku a teď, když to vidím, jsem se rozhodl vytvořit si účet. Pořád jsem si říkal, proč Nizozemsko, jako jeden z větších hráčů v tomto oboru, nemá vlastní sekci. Pěkně jsi to udělal, chlape!

New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Dobrý den, pane, můžete mi pls pomoci s legálním dodavatelem metonitazinu Vím, že je to skupina na tomto fóru, ale pls pane, pomozte mi.

walkerwalk

Newbie
New deal
Language
🇳🇱
Reaction score
2
Šťastné a veselé. Pracuji na nové metodě 5449, práškovou 5449 jsem dostal jen 37% ven s fosforem má někdo představu, s čím dalším se to dá tavit. Už jsem slyšel, že kyselina citronová a kyselina chlorovodíková prošly.

Tovenaar

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
62
Zkusil bych to nejprve se solí, číslo cas 5449 musí být špatně. Musí se jednat o nový výrobek dodávaný pod starým cas číslem. V minulosti bylo více výrobků, u kterých vyšlo pouze 30/35 %.

MISTERBLUEE

Newbie
New deal
Language
🇳🇱
Reaction score
1
Průvodce máte vzorce bmk tání na fosforu a na kyselině chlorovodíkové?

Cryptos82

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Kyselina citronová 25 kg , 50 kg BMK glykemická, 75 ltr vody není třeba Kyselina chlorovodíková.
Pokud děláte Luckartovu metodu!

V případě potřeby snižte měřítko

Tovenaar

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
62
Není pro nové, pokud někdo ff nechá analyzovat, a my víme, co to je, bylo by to mnohem jednodušší.....

Cryptos82

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Je to nový prášek na starém čísle cas je to 25% můj kolega pouze moje osobní zkušenost i když

Tovenaar

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
62
Ano, jedná se o nový prášek, casové číslo zatím nechtějí uvádět. Zkoušeli jste tento prášek? Také na jiné kyseliny? Podle mých zkušeností mohou různé kyseliny nebo množství kyselin dávat různé výtěžky...

New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
1
EGPA ethyl 3-oxo-4-fenylbutyrát

Nic víc než tmavě hnědé podezření a jinak snad EAPA ethylová varianta MAPA

Cryptos82

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Ano zkusil tento nový prášek v předstírání byl stejný starý prášek tak udělal 200kg a skončil s 25% návratnosti tak zklamání po takové tvrdé práci
Co se týče kyselin kamarád jsem jen pouliční dítě, které ukázalo určitý způsob nikdy neviděl naši metodu dokonce zmínil zde, ale Lukart metoda s r vlastní vylepšení

chef learner

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Existuje nějaká nová látka, která může nahradit 5449 (stará verze sodné soli)?

Můžete mi sdělit CAS nebo název nové sodné soli?

Chci si také nějakou pořídit a zkusit použít novou verzi sodné soli k výrobě P2P