ΑΠΆΤΗ ΕΞΌΔΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ARES - ΜΕΊΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΆ

moneysculptor

Don't buy from me
Member
Reaction score
4
Γεια σε όλους, έχω εξαπατηθεί στην αγορά ARES, κάνουν μια απάτη EXIT και σας προτείνω να μείνετε μακριά τους.
Οι πωλητές τους δεν ανταποκρίνονται καθόλου, η παραγγελία μου έγινε πριν από πολύ καιρό και ακόμα δεν έχει αποσταλεί, η ομάδα προσωπικού δεν ανταποκρίνεται στα εισιτήρια, έχω παράσχει έγκυρες αποδείξεις στις ιστοσελίδες στις οποίες διαφημίζουν και αρχίζουν να τις αφαιρούν.

Επί του παρόντος, έχουν αφαιρεθεί από το "Torhoo"

Σύνδεσμος στο Torhoo για την αγορά Ares: https://torhoo.com/reviews-guides/ares/

G1yC1n3

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Φαίνεται ότι η Εξοδος Απάτη. Έκανα την παραγγελία πριν από περισσότερες από 4 εβδομάδες. Δεν νομίζω ότι στάλθηκε καν από την πρώτη στιγμή. Ο πωλητής Billflakes δεν επικοινωνούσε μόνο ένα μήνυμα πριν από την οριστικοποίηση λέγοντας: ,,ναι, αν δεν φτάσει ανοίξτε το aidpute''.
Αμφισβήτησα και δεν έγινε τίποτα για μια εβδομάδα, τότε άνοιξα το εισιτήριο με τον διαχειριστή H0riz0n και δεν απάντησε καθόλου αλλά έκλεισε το εισιτήριο. Από τότε δεν υπάρχει καμία απάντηση από αυτούς.

moneysculptor

Don't buy from me
Member
Reaction score
4
Ναι, είναι, το ίδιο σκατά συνέβη με μένα με counterking, απάντησε ένα μήνυμα πριν από μια παραγγελία, έκανε μια παραγγελία, κανείς δεν απαντά σκατά, τα εισιτήρια έκλεισαν όπως μετά από 4-5h, έξοδος απάτη 1;1

penta

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Υπάρχουν άλλες μεγάλες αγορές τώρα;