αυτό το κείμενο είναι σκουπίδι.πρώτον η θερμοκρασία με το φορμαμίδιο είναι πολύ χαμηλή 140-150 ακούγεται περίπου σωστό αν χρησιμοποιείτε φορμικό αμμώνιο αλλά το φορμαμίδιο χρειάζεται υψηλότερη θερμοκρασία αν θυμάμαι καλά και δεύτερον η Ν-φορμαϋλαμφεταμίνη είναι στερεά μάζα όχι υγρό και γιατί να προσπαθήσετε να την εξάγετε από το μίγμα της αντίδρασης εντελώς άχρηστο βήμα μόνο βλάπτει τις αποδόσεις σας τρίτον η υδρόλυση σας είναι λάθος χρησιμοποιείτε 11l hcl αυτό είναι τρελό ακόμα και αν είχατε 11 κιλά Ν-φορμαϋλαμφεταμίνης η ποσότητα θα ήταν κοντά 2,5 λίτρα hcl όχι 11l το 1:1 με βάση τη μοριακή μάζα όχι με βάση τον όγκο.γιατί τα κάνεις όλα τόσο περίπλοκα Leuckart είναι απλή υδρόλυση με παλινδρόμηση και μετά βασικοποίηση και μετά απόσταξη με ατμό όλα στο ίδιο δοχείο οπότε δεν χρειάζονται εκχυλίσεις ή διαλύτες αμφιβάλλω πολύ ότι έχεις κάνει ποτέ αυτή την αντίδραση και αν έχεις κάνει οι αποδόσεις σου είναι κοντά στο μηδέν αν το κάνεις όπως λες.εντάξει καλά Χριστούγεννα σε όλους πάω για ύπνο είμαι μεθυσμένος σαν την κόλαση
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Αν τρέχατε ένα leuckart στα 140 150 με φορμικό αμμωνιακό άλας θα διασπαστεί μόνο σε φορμαμίδιο ούτως ή άλλως
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Η n-φορμυλαμφεταμίνη είναι ένα ελαφρώς κίτρινο ελαιώδες υγρό
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
Πήγε στα σκουπίδια. Δεν ξέρω τι διάολο συμβαίνει με το Leuckart μου. Χρόνος αντίδρασης 20 ώρες, θερμοκρασία: 150-160 C (φορμαμίδιο) και όλα τα αντιδραστήρια ήταν στις σωστές ποσότητες. Είναι ότι ο μαγνητικός αναδευτήρας μου έχει χαλάσει και δεν τον ανακατεύω πιο συχνά, ή τι. Η Ν-φορμυλο-αμίνη μου είναι πάντα μαύρη. Να την κάψω; Και όταν κάνω βασική υδρόλυση, δεν παράγεται πολύ ή καθόλου αέριο αμμωνίας, οπότε η Ν-φορμυλική "αμίνη" μου δεν είναι καθόλου αμίνη;! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Το P2P μου ήταν ποσότητα 8 γραμμαρίων + άλλα αντιδραστήρια.