Παίρνω το τηλέφωνό μου παντού όπου πηγαίνω, αλλά θα μπορούσα κάλλιστα να το αφήσω στο σπίτι γιατί δεν μου αρέσει να το χρησιμοποιώ εκτός αν είμαι εντελώς ελεύθερος. οι άνθρωποι θυμώνουν μαζί μου γιατί τα αφήνω παραδομένα για 5+ ώρες, αλλά όπως... δεν είναι κάτι προσωπικό. δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν, απλά έχω μια ζωή έξω από το τηλέφωνό μου και τα igs που είναι δύσκολο για τους περισσότερους ppl να κατανοήσουν. Ναι, σήμερα οι άνθρωποι είναι πιο προσβάσιμοι από ποτέ, αλλά η ευκολία πρόσβασης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι απασχολημένοι. δεν είναι καν σαν να μου στέλνουν μηνύματα για κάτι σημαντικό. αν είναι μια σοβαρή κατάσταση μπορείς να μου μιλήσεις προσωπικά... δεν πρόκειται να σταματήσω ό,τι κάνω για να απαντήσω στο "αστείο" βίντεο που μου έστειλες. άντε γαμήσου.
Μισώ αυτή την κουλτούρα του τύπου "ωχ, πρέπει να μιλάς συνεχώς με τον σύντροφό σου/τους φίλους σου". είναι κάτι πολύ καινούργιο και δεν βοηθάει κανέναν. οι σχέσεις λειτουργούσαν μια χαρά, αν όχι καλύτερα, πριν τα σύγχρονα smartphones και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. τόσες πολλές σχέσεις είναι δυσλειτουργικές επειδή οι άνθρωποι περιμένουν από τους συντρόφους τους να παρατήσουν τα πάντα για να τους στείλουν μήνυμα. ΔΕΝ θα με πιάσουν να κάνω αυτή τη μαλακία για έναν άντρα και δεν περιμένω από κανέναν να το κάνει αυτό για μένα. ο σύντροφος πρέπει να είναι προτεραιότητα, αλλά ποτέ η πρώτη σου προτεραιότητα. αν κάποιος δεν είναι σε θέση να το σεβαστεί αυτό, τότε δεν αξίζει να είναι στη ζωή σου καθόλου.