- Reaction score
- 3
im begginer σε αυτό, μπορώ να προετοιμάσω το δικό μου ψυχεδελικό, όπως psilocybe, LSD, mdma; κάτι σαν αυτό
↑View previous replies…
HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 719
Τα απλούστερα ψυχεδελικά για σύνθεση είναι η μεσκαλίνη και το TMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Ενδιαφέρον, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη σύνθεση της μεσκαλίνης, αλλά είναι κάπως περίεργο, αφού είναι το πιο απλό ψυχεδελικό που μπορεί να παρασκευαστεί, που δεν το βλέπεις πολύ στους εμπόρους του δρόμου.
Βρήκα ότι η μεσκαλίνη είναι ένα από τα πιο δύσκολα μόρια για να αποκτήσει κανείς Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορούσα να τη βρω πριν από 10 χρόνια, οπότε άρχισα να καλλιεργώ και να συλλέγω ενεργούς κάκτους τότε. Έχω έναν αρκετά άρρωστο κήπο με κάκτους και έχω ατελείωτη προμήθεια του αγαπημένου μου φαρμάκου.
Υποθέτω ότι αφού είναι το απλούστερο ψυχεδελικό, ότι οι προμήθειες είναι αρκετά δύσκολο να αποκτηθούν, καθιστώντας το μια πιο σπάνια ουσία για να δούμε;
Βρήκα ότι η μεσκαλίνη είναι ένα από τα πιο δύσκολα μόρια για να αποκτήσει κανείς Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορούσα να τη βρω πριν από 10 χρόνια, οπότε άρχισα να καλλιεργώ και να συλλέγω ενεργούς κάκτους τότε. Έχω έναν αρκετά άρρωστο κήπο με κάκτους και έχω ατελείωτη προμήθεια του αγαπημένου μου φαρμάκου.
Υποθέτω ότι αφού είναι το απλούστερο ψυχεδελικό, ότι οι προμήθειες είναι αρκετά δύσκολο να αποκτηθούν, καθιστώντας το μια πιο σπάνια ουσία για να δούμε;