Φίλοι... ΤΟ ΠΑΚΈΤΟ ΜΟΥ ΈΦΤΑΣΕ!!! Όμορφη, υπέροχη 4MMC από τη Γερμανία. Θέλω να ευχαριστήσω τους ξένους φίλους μου για την πατρωνία τους στην αποστολή του. Ο πισινός μου έσφιξε λίγο όταν είδα ότι κρατήθηκε στο τελωνείο για ένα λεπτό, αλλά δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Η συσκευασία ήταν ΠΟΛΥ επαγγελματική, κανένας σκύλος δεν το μύριζε αυτό, και είναι ΒΡΩΜΙΚΟ, οπότε είμαι πολύ εντυπωσιασμένος.
Ήμουν κάποτε σαν εσάς, κοιτάζοντας με ζήλια καθώς άλλοι έπαιρναν το προϊόν τους, αλλά ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! και επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω, αν ζητήσετε ένα "δωρεάν φάρμακο" εδώ, δεν θα απογοητευτείτε! Θα το πάρετε, η υπομονή είναι σκληρή αλλά αξίζει τον κόπο!
Αυτό χρειάζεται πραγματικά μια μπανάνα για την κλίμακα lol Θα το διορθώσω αυτό την επόμενη φορά, αλλά είναι περίπου 2,5 γραμμάρια και αυτό είναι αφού συνέθλιψα δύο αρκετά μεγάλες πέτρες!:
Πήρα μια καλή μπουκιά και πήγα σε μια υπέροχη βόλτα στη φύση, ένιωσα σαν να επιπλέω σε όλη τη διαδρομή
Κάθομαι εδώ με ένα πραγματικά καλό buzz και απλά ελπίζω ότι όταν αρχίσω να μαγειρεύω το προϊόν μου είναι έστω και το μισό τόσο καλό! Επίσης, μια μεγάλη τυχαία κατάσταση βλέποντας ότι το 4MMC είναι αυτό με το οποίο θα ξεκινήσω!
Ευχαριστώ και πάλι όλη την ομάδα για αυτό
@Glitchy, αυτό είναι πραγματικά η επόμενη γενιά της αγοράς ουσιών και από τώρα και στο εξής θα λέω πάντα ότι η BB είναι η μόνη ιστοσελίδα που έχει πραγματικά σημασία στο Dark Web. Είναι πολύ απογοητευτικό να πρέπει όλοι να αισθανόμαστε σαν εγκληματίες όταν αυτές οι ουσίες βοηθούν τόσους πολλούς ανθρώπους με τόσους πολλούς τρόπους.
Χάρη σε αυτόν τον ιστότοπο θα διαδώσω και εγώ ο ίδιος σύντομα την "αγάπη". Αυτός ο ιστότοπος είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό εργαλείο μάθησης και πηγή.
Ευχαριστώ τους θεούς/θεές που βρήκα το BB!!!
(είναι απλά ένα καταπληκτικό μπόνους ότι το Breaking Bad τυχαίνει να είναι η αγαπημένη μου σειρά όλων των εποχών lol)
Υ.Γ. και να θυμάστε παιδιά: χρησιμοποιείτε πάντα ένα πρόγραμμα όπως το ImageOptim για να αφαιρέσετε τα μεταδεδομένα από τις φωτογραφίες σας πριν τις ανεβάσετε! (αυτή εδώ είχε το ακριβές γαμημένο lat/long πάνω της! Υποθέτω ότι παρακαλώ πείτε μου αν με κάποιο τρόπο είστε ακόμα σε θέση να δείτε αυτές τις πληροφορίες thaaanks
)