Τι λέτε για τη μέθοδο one-pot; Αυτός φαίνεται να είναι ο ευκολότερος τρόπος, αφού πρέπει απλώς να αναμείξουμε την ψευδοεφεδρίνη, το νιτρικό αμμώνιο, τον αιθέρα, το μέταλλο λιθίου, το υδροξείδιο του νατρίου και λίγο νερό όλα μαζί σε ένα μπουκάλι και να το ανακινήσουμε μέχρι κάποιο σημείο όπου στη συνέχεια θα φιλτράρουμε το ανώτερο στρώμα και τέλος χρησιμοποιώντας αέριο hcl acid θα "αλατίσουμε" (όπως στους όρους του βίντεο) τη μεθαμφεταμίνη. Αλλά δεν είμαι σίγουρος για την ποιότητα. Και ίσως το μειονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι ότι μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακίνησης, δεδομένου ότι εμπλέκεται θανατηφόρα μείωση στη φιάλη. Έχω αρχίσει να φτιάχνω τη λίστα από το στοιχείο που ανέφερα παραπάνω, ίσως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να έχω λάβει όλα τα συστατικά. Αλλά εξακολουθεί να προσβλέπει σε οποιαδήποτε συμβουλή, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι η γραμμή της δουλειάς μου. Παρακαλώ διορθώστε με εάν υπάρχει κάποιο συστατικό που λείπει.
Συγγνώμη καθώς δεν πληκτρολογώ τις λεπτομέρειες για κάθε βήμα. Αλλά είμαι πρόθυμος να το μοιραστώ αν κάποιος ενδιαφέρεται.
Στην υγειά σας.
Συγγνώμη καθώς δεν πληκτρολογώ τις λεπτομέρειες για κάθε βήμα. Αλλά είμαι πρόθυμος να το μοιραστώ αν κάποιος ενδιαφέρεται.
Στην υγειά σας.
waltjr5858
🥷 RESIDENT 🥷
- By waltjr5858
-
31 Oct
Empty out a good solid fire extinguisher with threads that let you unscrew the top... empty it clean it and you got a great reaction vessel thats safe and can take pressure. You can let pressure out through the trigger if needed