- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 17
Γεια σε όλους, από τότε που μπήκα στο φόρουμ και άρχισα να κοιτάζω όλα τα συνθετικά φαρμάκων και τι είδους πράγματα απαιτούν, όπως χημικά και αντιδραστήρια, έχω συνηθίσει να κοιτάζω τις συσκευασίες όλων των προϊόντων καθαρισμού ή ξεβουλώματος κ.λπ. Πρόσφατα συνάντησα ένα μάλλον ενδιαφέρον προϊόν που χρησιμεύει ως αντιψυκτικό σε ένα σούπερ μάρκετ. Έγραφε στη συσκευασία ότι είναι 100% καθαρή πολυμεθυλαμίνη, αν αυτό που λέει είναι αλήθεια, και τις περισσότερες φορές είναι, είναι δυνατόν να αντιστραφεί η διαδικασία πολυμερισμού ή όχι; Δεν έχω σπουδάσει πολλά για τα πολυμερή και δεν είμαι καν σίγουρος αν είναι δυνατός ο πολυμερισμός της μεθυλαμίνης, καθώς και μια αντιστρεπτή διαδικασία, σε οτιδήποτε πολυμερίζεται.
Συγγνώμη αν η ονομασία είναι λανθασμένη ή υπάρχουν κάποια ορθογραφικά λάθη! Αλλά τα χημικά ονόματα είναι με διαφορετικά ονόματα εδώ μέσα και δεν είμαι σίγουρος για τη μετάφραση bcs των αλφαβήτων κλπ.
Συγγνώμη αν η ονομασία είναι λανθασμένη ή υπάρχουν κάποια ορθογραφικά λάθη! Αλλά τα χημικά ονόματα είναι με διαφορετικά ονόματα εδώ μέσα και δεν είμαι σίγουρος για τη μετάφραση bcs των αλφαβήτων κλπ.