- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 14
Έχω στήσει ένα μικρό εργαστήριο στο υπόγειό μου και έχω καταφέρει να κατασκευάσω έναν απορροφητήρα με τυχόν ατμούς να κατευθύνονται προς τα έξω. Έχω εφοδιαστεί με τα συνήθη αντιδραστήρια και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω μερικές (σχετικά) μικρές συνθέσεις. Για τα 2 τελευταία αντικείμενα που χρειάζομαι, πρέπει να επικοινωνήσω με κάποιους από τους προμηθευτές στο τμήμα με τις λίστες.
Έχω καεί μια φορά αγοράζοντας απευθείας από έναν από τους προμηθευτές που αναφέρονται στη λίστα, οπότε αυτή τη φορά θέλω να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία μεσεγγύησης της ΒΒ.
Το κυριότερο ερώτημα που έχω τώρα είναι: κατά την επαφή με τους προμηθευτές στο Listings, πρέπει να ξεκινήσω την κρυπτογράφηση από την αρχή; Αν ναι, πώς μπορώ να το κάνω αυτό;
(Έχω εγκαταστήσει το Kleopatra και κρυπτογραφώ/αποκρυπτογραφώ με αυτό)
Έχω καεί μια φορά αγοράζοντας απευθείας από έναν από τους προμηθευτές που αναφέρονται στη λίστα, οπότε αυτή τη φορά θέλω να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία μεσεγγύησης της ΒΒ.
Το κυριότερο ερώτημα που έχω τώρα είναι: κατά την επαφή με τους προμηθευτές στο Listings, πρέπει να ξεκινήσω την κρυπτογράφηση από την αρχή; Αν ναι, πώς μπορώ να το κάνω αυτό;
(Έχω εγκαταστήσει το Kleopatra και κρυπτογραφώ/αποκρυπτογραφώ με αυτό)