Αυτή είναι η σύνθεση που έψαχνα να ακολουθήσω. Iv μόλις διέταξε 500g της τρυπταμίνης, έτσι θα πρέπει να έχω μερικές καλές ευκαιρίες για την αποτυχία!!! Haha
Αν και, προφανώς δεν το θέλω, μαθαίνεις περισσότερα από αυτό....
Έχετε ακολουθήσει το Reddit ο ίδιος;
Επίσης, επιβράδυνα το synth του Χάμιλτον - ή τουλάχιστον τον τρελό χημικό με τα τρία μάτια που πήρε συνέντευξη ενώ έφτιαχνε n,n-DMT.
Κάποιοι είπαν ότι δεν είναι σωστό - ΕΧΩ ακούσει εκείνο το podcast για το οποίο μίλησε το άτομο στα σχόλια, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι! Μήπως είναι το σχετικά πρόσφατο που εξερευνά τα όντα στη DMT;
Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι τουλάχιστον 1 άτομο το έχει κάνει αυτό εδώ - στην πραγματικότητα δεν σκοπεύω να παράγω τόσο πολύ. Θα προτιμούσα να κάνω άλλα πράγματα με τρυπταμίνη tbf επειδή υπάρχουν ακόμα πρωτογενείς τρυπταμίνες που δεν έχω δοκιμάσει - που είναι βασικά ο λόγος για τον οποίο δημιούργησα το εργαστήριό μου (αγόρι ήταν / είναι ότι WAY πιο ακριβό από την εξαγωγή DMT!!) Θα είχα επίσης αγοράσει λιγότερη τρυπταμίνη, αλλά για να είμαι ειλικρινής, όταν το κόστος αποστολής είναι το ίδιο με αυτό που αγοράζετε γίνεται γελοίο, οπότε αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει αυτό το σύνθετο φωνάξτε με και μπορεί να σας στείλω κάποια από την τρυπταμίνη. Ή να πουλήσω 50 γραμμάρια ή οτιδήποτε άλλο.
Είμαι χημικός για τον εαυτό μου. ΔΕΝ ΠΩΛΩ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - απλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό... όχι ακόμα χα nah jk. Ήμουν εκεί, το έκανα αυτό, πήρα τους εθισμούς...