@KokosDreams
Πρώτα απ' όλα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι υπάρχει πιθανότητα κατά Χ % το bbgare να είναι αληθινά φτιαγμένο για να συλλέξει πληροφορίες για συγκεκριμένους παίκτες που δεν θα σταματούσαν την καριέρα τους ούτως ή άλλως, η μόνη διαφορά είναι ότι οι πιθανές ομάδες συμφερόντων θα μπορούσαν να δώσουν το πρόβλημα ( πώς να φτιάξουν συγκεκριμένα φάρμακα) - (θα έπαιρναν όλα αυτά τα πράγματα από τα ebooks ούτως ή άλλως, χωρίς κανένα πρόβλημα όμως -> θα σας δώσουν την επιλογή να αγοράσετε μικρές ποσότητες (ή ίσως μεγάλες ποσότητες, οι οποίες θα οδηγούσαν ένα συγκεκριμένο άτομο σε έναν σύνδεσμο μεταξύ του ατόμου και αυτών των μπάτσων για να πάρει περαιτέρω πληροφορίες διαρροή, καθώς η ιστοσελίδα δεν χρειάζεται μόνο javascript, αλλά τρέχει στο clearnet χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν λίγοι ενεργοί χρήστες, οι οποίοι είναι οι ειδικοί της χημείας (φυσικά, μπορείτε να τους συμβουλευτείτε ανά πάσα στιγμή, καλύτερα να τους πείτε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας όμως, είναι εδώ για σας)... και ορισμένοι λίγοι ενεργοί άνθρωποι που είναι είτε ηλίθιοι, είτε μάλλον μπάτσοι. Εγώ θα εξασφάλιζα το στοίχημά μου από το να στοιχηματίσω ποιος είναι ποιος, αλλά μερικές φορές είναι πραγματικά ξεκάθαρο για μένα.
Κατά τη γνώμη μου, ο μέσος όρος ζωής του πωλητή του darknet είναι πολύ μικρότερος απ' ό,τι νομίζουν οι περισσότεροι. Δεν λέω ότι ορισμένες ενέργειες δεν θα μπορούσαν να γίνουν ανώνυμα, αλλά ο τρόπος που λειτουργεί στη βάση είναι ότι αν κάποιος από ολόκληρη την πυραμίδα σε κάποιο μαγικό σημείο τα θαλασσώσει κάπου, τότε θα μπορούσες να συνδεθείς και εσύ δυνητικά... Και η ιστορία δεν τελειώνει ποτέ...
Κάντε ό, τι θέλετε να κάνετε, ορισμένα πράγματα λειτουργεί σίγουρα, αλλά μην κάνετε υποθέσεις ότι κάθε δεδομένο πρόσωπο και κάθε δεδομένη βάση δεδομένων με αποθήκευση σε εξωτερικό διακομιστή είναι ασφαλές από το να σας εκθέσουν σε κάποιο σημείο.
Btw, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για να βρεθούν ορισμένες διαρροές σε έναν κώδικα κυριολεκτικά οτιδήποτε (συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης VM χρησιμοποιώντας το σύστημα android, όλα αυτά τα "ορισμένα" πράγματα που είναι στο διαδίκτυο είναι ατελείωτα. Αυτοί που τελικά θα το πάρουν στα χέρια τους κάποια στιγμή θα είναι οι καλύτεροι των καλύτερων σε ολόκληρο το τμήμα πληροφορικής της κυβερνοασφάλειας.
Εγώ απλά θα έμενα πολύ, πολύ προσεκτικός με υποθέσεις όπως επειδή κάτι χρησιμοποιείται συνήθως από όλους τους λαούς, όπως κάποιος επικοινωνιολόγος κτλ οπότε δεν θα μπορούσαν να κάνουν κακόβουλο λάθος γι' αυτό και στην πραγματικότητα περιμένουν τη δική τους τραγωδία,