Question Ποιο είναι το νόημα της χρήσης darknet url αν πρέπει να ενεργοποιήσετε τη java;

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134
darknet και java αυτά τα 2 δεν λειτουργούν μαζί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ειδικά για την παρακολούθηση βίντεο !
Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας

είναι πολύ χαμηλό που μας αναγκάζετε να χρησιμοποιήσουμε java . Δεν το έχω και δεν το χρησιμοποιώ ΠΟΤΕ.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,754
Deals
666
Δυστυχώς, το λογισμικό αυτού του φόρουμ δεν είναι ο σχεδιασμός μας. Ως εκ τούτου, χωρίς JS, δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά όλες οι λειτουργίες. Θέλω επίσης να σημειώσω ότι οι κίνδυνοι από τη χρήση του JS είναι προς το παρόν πολύ υπερβολικοί, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου, μπορεί να μην συμφωνείτε μαζί της.

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Λοιπόν, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το πολύ παλιό active x στοιχηματίζω αντί της Java, αν τροποποιούσατε μερικά πράγματα, σωστά; Τουλάχιστον αυτό έλεγε ο δικός μας όταν έκανε την αξιολόγηση. Δεν έχω πραγματική επίγνωση των θεμάτων.

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134
αν ο κύριος λευκός το διαβάσει αυτό θα πάθει καρδιακή προσβολή .

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,754
Deals
666
Μπορείτε να μην χρησιμοποιείτε το φόρουμ μας εάν θεωρείτε ότι δεν είναι ασφαλές. Δεν υποχρεώνουμε κανέναν, αλλά δεν θα σας επιτρέψουμε να φωνάζετε σε κάθε γωνιά εδώ ότι το έργο μας είναι ανασφαλές λόγω της παρανοϊκής σας στάσης απέναντι στο JS