Question Dekstroamfetamiin

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Kuidas ekstraheerida amfetamiini dexteoampetamiini tablettidest & kontsentreeritud seda?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
66
Tere, see sõltub pillide tüübist Erinevatel tablettidel on erinevad sideained ja mitteaktiivsed koostisosad, tänapäeval kasutatakse palju sideaineid, mida on tahtlikult raske eraldada. Dekstroamfetamiini saab tavaliselt ekstraheerida, purustades pillid ja lahustades need polaarses lahustis, nagu atsetoon, DCM, DMFO jne, siis moodustub kaks kihti ja dekstroamfetamiin on vesikihis, mis tuleb eraldada eraldussahvri või kalkunisahvri abil, pesta orgaaniline kiht 2-3 korda, seejärel asetada see suurele aurustusanumale ja lahusti peaks aurustuma ning anuma põhjale moodustub sade.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Lahustage tabletid DI- või destilleeritud vees. 10 ml iga 100 mg kohta. Segage neid paar korda, veendudes, et need on kõik võimalikult peeneks purustatud. Filtreerige tahked ained välja (niisutage eelnevalt filtrit). Teie Amph on vees. Tehke selle ekstraheerimiseks happe-aluseline ekstraheerimine. Kasutage väga minimaalselt lahusteid, välja arvatud juhul, kui teil on suur kogus tablette. Siin on juhised amfetamiini puhastamiseks ABE abil. Järgige seda üsna täpselt. Te ei saa kunagi puhast toodet, kui te lihtsalt pesete pillid lahustitega.

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
AITÄH!!! Paljud inimesed on mulle öelnud, et lihtsalt pesta seda lahustitega ja aurustada seda & ma tegin, kuid nagu te ütlesite, ei saanud puhast toodet, mida ma tahan. Mul on 10lbs kott 10mg oranžid tabletid. kas ma saan seda suurendada ilma puhtust mõjutamata? Kas mis tahes lahusti töötab? Mis tahes soovitused? Tänan teid veelkord teie vastuse eest.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Mõned asjad, mida tuleb meeles pidada:
Maksimaalselt 1 g amfetamiini ekstraheerimiseks on vaja 100 10 mg tabletti.
Seda silmas pidades, kui olete pillide massi veest filtreerinud, ei ole halb mõte lasta suurel osal veest aurustuda enne ABE alustamist. De ioniseeritud vesi teeb parima töö. Veenduge, et teie ekstraheerimislahusti on veevaba. Te soovite töötada väikeste mahtudega bc saagise tõttu, mis on väike. Nii et väikesed klaasnõuded on hädavajalikud.
soolamisel veenduge, et teie hape on väga lähedal puhtale. Lahjendage seda 1/10 atsetoonist (veevaba) või IPA-st. Ma olen leidnud paremaid tulemusi segades IPA ja atsetooni koos happega, sest see kestab kauem enne kollase varjundi ilmnemist. Käige aeglaselt tilkhaaval happe lahusega, segades pidevalt ja kontrollides PH-d. Väikeste kogustega töötades on kõige parem lõpetada umbes 6-7, sest võite kiiresti üle hapestada. Kui teil ei ole mugav niimoodi soolata, võite teha L / L ekstraheerimise lahustist, kasutades de-ioniseeritud vett või destilleeritud vett. Kui vajate selle kohta juhiseid, andke mulle teada. Samuti, kui te ei ole vaakumfiltreerimine, siis veenduge, et mis iganes vedelik, mida te kavatsete läbi filtri lasta, peab olema märjaks sama vedelikuga (kuid mitte teie reaktsioonivedelikust), enne kui te seda läbi valate või võite kaotada saagist. Ma loodan, et kõik osutub teie jaoks.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Jah, te võite suurendada... kui te vähendate vett 7 ml-ni 100 mg kohta. Ma kasutasin DCM-i või eetrit vababaasi ekstraheerimiseks. Kui te kasutate DCM-i, ärge unustage siiski koguda madalamat taset.