Mõned asjad, mida tuleb meeles pidada:
Maksimaalselt 1 g amfetamiini ekstraheerimiseks on vaja 100 10 mg tabletti.
Seda silmas pidades, kui olete pillide massi veest filtreerinud, ei ole halb mõte lasta suurel osal veest aurustuda enne ABE alustamist. De ioniseeritud vesi teeb parima töö. Veenduge, et teie ekstraheerimislahusti on veevaba. Te soovite töötada väikeste mahtudega bc saagise tõttu, mis on väike. Nii et väikesed klaasnõuded on hädavajalikud.
soolamisel veenduge, et teie hape on väga lähedal puhtale. Lahjendage seda 1/10 atsetoonist (veevaba) või IPA-st. Ma olen leidnud paremaid tulemusi segades IPA ja atsetooni koos happega, sest see kestab kauem enne kollase varjundi ilmnemist. Käige aeglaselt tilkhaaval happe lahusega, segades pidevalt ja kontrollides PH-d. Väikeste kogustega töötades on kõige parem lõpetada umbes 6-7, sest võite kiiresti üle hapestada. Kui teil ei ole mugav niimoodi soolata, võite teha L / L ekstraheerimise lahustist, kasutades de-ioniseeritud vett või destilleeritud vett. Kui vajate selle kohta juhiseid, andke mulle teada. Samuti, kui te ei ole vaakumfiltreerimine, siis veenduge, et mis iganes vedelik, mida te kavatsete läbi filtri lasta, peab olema märjaks sama vedelikuga (kuid mitte teie reaktsioonivedelikust), enne kui te seda läbi valate või võite kaotada saagist. Ma loodan, et kõik osutub teie jaoks.