- Reaction score
- 3
im begginer at this, can i prepare my own psychedelic, like psilocybe, LSD, mdma? thing like this
↑View previous replies…
HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 719
Lihtsaimad psühhedeelsed ained sünteesiks on meskaliin ja TMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Huvitav, ei ole kunagi uurinud meskaliini sünteesi, kuid omamoodi kummaline, kuna see on kõige lihtsamalt valmistatav psühhedeelikum, et seda ei näe palju tänavakaupmeeste juures.
Ma leidsin, et meskaliin on üks kõige raskemini omandatavaid molekule, et olla aus, ma ei suutnud seda 10 aastat tagasi leida, nii et hakkasin kasvatama ja koguma aktiivseid kaktusi tagasi, kui. Mul on päris haige Cacti aed ja mul on lõputu varu minu lemmikravimit.
Ma eeldan, et kuna on kõige lihtsam psühhedeelikum, et hanked on üsna raske omandada, mis muudab selle haruldasemaks aineks, mida näha?
Ma leidsin, et meskaliin on üks kõige raskemini omandatavaid molekule, et olla aus, ma ei suutnud seda 10 aastat tagasi leida, nii et hakkasin kasvatama ja koguma aktiivseid kaktusi tagasi, kui. Mul on päris haige Cacti aed ja mul on lõputu varu minu lemmikravimit.
Ma eeldan, et kuna on kõige lihtsam psühhedeelikum, et hanked on üsna raske omandada, mis muudab selle haruldasemaks aineks, mida näha?