Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Formamiid

oneimone

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Hei kõik..ma ei leia foorumist mingit infot formamiidi kohta, seega otsustasin avada uue teema. Ma tahan teha keskmise/suuremas mahus formamiidi sünteesi ja mis on parim viis seda teha? ammoniaak-formaadi dehüdreerimine on pikk ja ohtlik(hcn kõrvalproduktina), nii et otsustasin teha aminatiooni formiaatestrist. ma ei tea tegelikult, kumb viis oleks parem: läbida formiaatestri kuiva NH3 või lisada aquos nh3 ja täiendavalt alustada küllastamist (kui vaja??) solutiuon kuiva NH3-ga? kõik peaks olema tehtud 0*C all ? kui kaua? kuidas olla kindel, et reaktsioon on täielik? äkki on mõnel teist parem viis formamiidi sytnh? sorry, et nii palju küsimusi ühes postituses - tahan leida vastuseid, enne kui hakkan midagi tegema.

oneimone

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Ma loobusin sellest sünteetikast, sest reaktsiooni jõudlus on madal ja kõrvalsaadusena on ohtlik hcn, kuid ma võin lisada pdf-faili huvitatud inimestele.