See on näidis, mille ma sain BB inimestelt. 2g 4mmc või "cat". Vabandan, et ei võtnud paremat pilti sellest väljaspool kotti. See oli enamasti purustatud ja pulbristatud, nii et ei ole palju vaadata, kuid nii või teisiti, tasuta narkootikumid, nii et siin ei ole kaebusi
. Ma tunnen selle lõhna ära... jah... see selge lõhn... ja maitse!. See on enam-vähem see, mis käis minu piirkonnas umbes ~10 või nii aastat tagasi "molly" nime all ringi. Seda oli võimalik läbida kui MDMA või analoogi, sest see annab "veereva" efekti.
Ma lõikasin otse ja IV'ed .3 või nii .. ja jep... see on see kraam. Neile, kes ei tea, see on nagu psühhedeelne amfetamiin on parim viis, kuidas ma seda kirjeldada saan. See on väga eufooriline stimulant, piisavalt suures annuses saad visuaalse efekti. Kasutatud IV see on üsna intensiivne kõrge ~.25g ja ülespoole peaksite nägema visuaalset moonutust (sõltuvalt kaalust, ma olen umbes 180lbs.) Sa saad intensiivse eufooria rush umbes 30 minutit ja siis hakkab see langema ja sa oled kõrge umbes veel umbes tund või nii. See erineb teistest stimulatsioonidest nagu kokaiin või deksamfetamiin, sest see annab teile selle iseloomuliku "veereva" tunde. Seda on raske seletada - see on ülimalt stimuleeriv, kuid samal ajal tundub peaaegu et rahustav või lõõgastav... kuid see lihtsalt tõmbab sind kaasa. See paneb sind tundma end kuidagi "uimaselt", kuid mitte sarnaselt heroiini nokitsemisega.
Jagasin ülejäänud osa sellest mõnele sõbrale ja küsisin nende tagasisidet... nad manustasid seda samuti, umbes sama palju kui mina. Neil polnud tõesti palju muud öelda kui "neile meeldis ja see oli hea... ja kas mul oli või võis veel saada." Ma lootsin midagi natuke rohkemat, aga tänavasõltlastelt ei saa tõesti oodata nii kõnekaid reisikirjeldusi.
Ma andsin teisele sõbrale .8 langevarjuks (söömiseks). Talle meeldis väga ka. Ta ütles, et ta oli umbes 3 tundi kõrgel kui põrgu, siis tuli veel 2 ja oli tagasi normaalne umbes 6 tundi pärast doseerimist. Ta tahtis teada, kui ruttu sai veel midagi ka. Nii et olgu öeldud, et see proov võeti hästi vastu ja sellest jääb puudu, sest nõudlus on hea, kuid pakkumine puudub.
Kas nende promo süntesaatorikomplektide kohta on midagi kuulda? :B
Aitäh kõigile BB - adminidele, personalile, kõigile kasutajatele. Kõigile, kes selle võimalikuks tegid. See oli tõesti lahe ja midagi, mida ei näe... nagu kunagi?
Kes jagab tasuta proove ja ei oota midagi vastu? Väga vinge... veelkord aitäh.