Help me to determine which one is mdphp freebase and which one is hcl
NotAsImmortalAsBelieved Don't buy from me Member Joined Dec 3, 2023 Messages 7 Reaction score 2 Points 3 Dec 6, 2023 #1
WillD Expert Joined Jul 19, 2021 Messages 774 Reaction score 1,054 Points 93 06 Dec #2 Kui mõlemad tooted lahustuvad vees, siis on tegemist sooladega (kõige tõenäolisemalt on see nii)
NotAsImmortalAsBelieved Don't buy from me Member Joined Dec 3, 2023 Messages 7 Reaction score 2 Points 3 06 Dec #3 @William Dampier Ükski neist ei lahustu vees btcboss2022 Don't buy from me Resident Joined Mar 15, 2022 Messages 650 Solutions 1 Reaction score 661 Points 93 Deals 8 By btcboss2022 06 Dec #5 Kui selle ei lahustunud vees ei HCL seal mate thats kindel.
btcboss2022 Don't buy from me Resident Joined Mar 15, 2022 Messages 650 Solutions 1 Reaction score 661 Points 93 Deals 8 By btcboss2022 06 Dec #5 Kui selle ei lahustunud vees ei HCL seal mate thats kindel.
NotAsImmortalAsBelieved Don't buy from me Member Joined Dec 3, 2023 Messages 7 Reaction score 2 Points 3 06 Dec #4 Mõlemad on ostetud samalt tarnijalt. Igal proovil on oluliselt erinev mõju, ROA suitsetamine, mitte aurutamine. Mis teeb erinevuse nii oluliseks?
Mõlemad on ostetud samalt tarnijalt. Igal proovil on oluliselt erinev mõju, ROA suitsetamine, mitte aurutamine. Mis teeb erinevuse nii oluliseks?
Mr Good Cat Don't buy from me Resident Joined Jan 6, 2023 Messages 280 Reaction score 112 Points 43 08 Dec #6 Bro. Ma ei oska öelda, mis aine see on, aga mu silmad on märjad ja silmalaud tõmbub. Arva, miks? Sa toovad avalikkuse ette pildi oma sõrmejälgedega. Kas sa arvad, et see on tark? NotAsImmortalAsBelieved Don't buy from me Member Joined Dec 3, 2023 Messages 7 Reaction score 2 Points 3 By NotAsImmortalAsBelieved 08 Dec #7 im lihtsalt kasutaja. pluss mdphp on NL-is seaduslik) ps. Ja isegi kui see ei oleks seaduslik, kuidas u teaks, et see on minu käes, Mr Good Cat Don't buy from me Resident Joined Jan 6, 2023 Messages 280 Reaction score 112 Points 43 By Mr Good Cat 08 Dec #8 Lihtsalt väike ohutusalane soovitus tulevikuks. Rahu. Ja muide, vaadake seda reagendikomplekti: see võib aidata teil kindlaks teha, mida täpselt teie toode sisaldab Täielik reaktiivi testikomplekt Testige parimatega ★ Puhtuse testid ★ Üle 800 aine jaoks ★ Diskreetne pakend ★ Igapäevane väljasaatmine ★ Tasuta saatmine saadaval protestkit.eu
Bro. Ma ei oska öelda, mis aine see on, aga mu silmad on märjad ja silmalaud tõmbub. Arva, miks? Sa toovad avalikkuse ette pildi oma sõrmejälgedega. Kas sa arvad, et see on tark?
NotAsImmortalAsBelieved Don't buy from me Member Joined Dec 3, 2023 Messages 7 Reaction score 2 Points 3 By NotAsImmortalAsBelieved 08 Dec #7 im lihtsalt kasutaja. pluss mdphp on NL-is seaduslik) ps. Ja isegi kui see ei oleks seaduslik, kuidas u teaks, et see on minu käes, Mr Good Cat Don't buy from me Resident Joined Jan 6, 2023 Messages 280 Reaction score 112 Points 43 By Mr Good Cat 08 Dec #8 Lihtsalt väike ohutusalane soovitus tulevikuks. Rahu. Ja muide, vaadake seda reagendikomplekti: see võib aidata teil kindlaks teha, mida täpselt teie toode sisaldab Täielik reaktiivi testikomplekt Testige parimatega ★ Puhtuse testid ★ Üle 800 aine jaoks ★ Diskreetne pakend ★ Igapäevane väljasaatmine ★ Tasuta saatmine saadaval protestkit.eu
im lihtsalt kasutaja. pluss mdphp on NL-is seaduslik) ps. Ja isegi kui see ei oleks seaduslik, kuidas u teaks, et see on minu käes,
Mr Good Cat Don't buy from me Resident Joined Jan 6, 2023 Messages 280 Reaction score 112 Points 43 By Mr Good Cat 08 Dec #8 Lihtsalt väike ohutusalane soovitus tulevikuks. Rahu. Ja muide, vaadake seda reagendikomplekti: see võib aidata teil kindlaks teha, mida täpselt teie toode sisaldab Täielik reaktiivi testikomplekt Testige parimatega ★ Puhtuse testid ★ Üle 800 aine jaoks ★ Diskreetne pakend ★ Igapäevane väljasaatmine ★ Tasuta saatmine saadaval protestkit.eu
Lihtsalt väike ohutusalane soovitus tulevikuks. Rahu. Ja muide, vaadake seda reagendikomplekti: see võib aidata teil kindlaks teha, mida täpselt teie toode sisaldab Täielik reaktiivi testikomplekt Testige parimatega ★ Puhtuse testid ★ Üle 800 aine jaoks ★ Diskreetne pakend ★ Igapäevane väljasaatmine ★ Tasuta saatmine saadaval protestkit.eu