- Reaction score
- 30
Minu eesmärk ei ole rikastuda ja raha teenida, vaid teadmiste otsimine. Kavatsen teha ainult väikesemahulist sünteesi selliste asjade jaoks nagu amfetamiin, mdma, ghb, võib-olla mefedroon ja mõned trüptamiinid. Kõik minu isiklikuks kasutamiseks, nii et minu katsed on kui väike eksperimentaalne suurus.
Proovin seda sünteesi esialgu ainult 5 g P2NP-ga:
bbgate.com
Kas 500ml oleks piisav? Kas ma peaksin hankima suurema klaasi? Kas 500ml on liiga suur? Kas ma peaksin minema väiksemaks? Ma teen ainult pisikesi eksperimente nagu see ma kujutan ette, nii et ma lihtsalt ei püüa minna overkill klaasnõudeid
Proovin seda sünteesi esialgu ainult 5 g P2NP-ga:
Ühe poti amfetamiini süntees P2NP-st NaBH4/CuCl2-ga (1kg skaala).
Reaktsiooniskeem: Seadmed ja klaastarbed: 50 L partiireaktor koos tagasivoolukondensaatori, ülemise segisti ja kuumutusseadmega seadeldises; Tilgutuslehtrilehtrile; Tavapärasele lehtrile; Laboratoorsele termomeetrile (kuni 150 °С); Mitmed ämbrid 10 ja 20 L jaoks; Mõõtesilinder 1 L jaoks; Vaakumiallikas...

Kas 500ml oleks piisav? Kas ma peaksin hankima suurema klaasi? Kas 500ml on liiga suur? Kas ma peaksin minema väiksemaks? Ma teen ainult pisikesi eksperimente nagu see ma kujutan ette, nii et ma lihtsalt ei püüa minna overkill klaasnõudeid