Kuidas on ühe poti meetodiga? See tundub kõige lihtsam viis, kuna meil on vaja lihtsalt segada pseudoefedriini, ammooniumnitraati, eetrit, liitiummetalli, naatriumhüdroksiidi ja veidi vett korraga pudelis ja raputada seda kuni teatud punktini, kus me siis filtreerime ülemise kihi välja ja lõpuks kasutame hcl-happegaasi, et "soolata välja" (nagu video terminites) metamfetamiini. Aga ma ei ole kindel kvaliteedis. Ja võib-olla selle protsessi puuduseks on see, et see võib olla väga ohtlikult ohtlik loksutamise ajal, kuna see hõlmas surmavat vähendamist pudelis. Ma on hakanud tegema nimekirja eespool mainitud punktist, ehk järgmisel nädalal peaksin saama kõik koostisosad. Aga ikka ootan mis tahes nõuandeid, kuna see ei ole minu töövaldkond. Palun parandage mind, kui on mõni puuduv koostisosa.
Vabandust, kuna ma ei kirjuta üksikasjadesse iga sammu kohta. Aga valmis jagama, kui keegi on huvitatud.
Tervitused.
Vabandust, kuna ma ei kirjuta üksikasjadesse iga sammu kohta. Aga valmis jagama, kui keegi on huvitatud.
Tervitused.
waltjr5858
🥷 RESIDENT 🥷
- By waltjr5858
-
31 Oct
Empty out a good solid fire extinguisher with threads that let you unscrew the top... empty it clean it and you got a great reaction vessel thats safe and can take pressure. You can let pressure out through the trigger if needed