See on sünteetika, mida ma olen püüdnud jälgida. Iv just tellitud 500g trüptamiini, nii et mul peaks olema mõned head võimalused ebaõnnestumiseks!!! Haha
Kuigi, ma ilmselt ei taha seda, sa EI õpi rohkem sellest....
Kas sa oled ise Redditi jälginud?
Ma aeglustasin ka Hamiltoni sünteesi - või vähemalt hullu kolme silmaga keemik, keda ta intervjueeris n,n-DMT valmistamise ajal.
Mõned inimesed on öelnud, et see ei ole õige - ma OLEN kuulanud seda podcasti, millest inimene kommentaarides rääkis, aga ma ei mäleta, milline see on! Kas see on see, mis uurib olendeid DMT-l, mis on üsna hiljutine??
Ma olen kindel, et vähemalt 1 inimene on seda siin teinud - ma tegelikult ei kavatse nii palju toota. Ma tahaksin pigem teha muid asju trüptamiiniga tbf, sest on veel esmaseid trüptamiine, mida ma ei ole proovinud - mis on põhimõtteliselt põhjus, miks ma oma labori rajasin (poiss oli / on see WAY kallim kui DMT ekstraheerimine!!) Ma oleksin ka ostnud vähem trüptamiini, kuid ausalt öeldes, kui saatekulu on sama, mida teie ostate, muutub see naeruväärseks, nii et kui keegi tahab proovida seda sünteesi hüüdma mind ja ma võin teile saata mõned trüptamiinid. Või müüa 50g või mida iganes.
Ma olen keemik MINU jaoks. Ma EI MÜÜÜDAVAD Narkootikume - ma lihtsalt tahtsin seda selgeks teha... mitte veel ha nah jk. Olnud seal, teinud, et sai sõltuvused...