- Reaction score
- 9
Bensaldehüüdide kääritamine... Kõlab nii, et kõik tahavad seda teha, kuid ei tee seda kunagi. Ja on palju teid, kes otsivad vastuseid, kui keegi ei ole võimeline andma reaalseid vastuseid. Nagu iga kääritamise puhul on kõik sõltuvuses keskkonnast, pärmist ja temperatuurist. KÕIK loetletud koostisosad on kaalutud ja lahjendatud vees 800cm valmistamiseks.
Keskkond A Keskkond B Keskkond C
PEPTONE 4,8g PEPTONE 4,8 PEPTONE 4,8 YEESTIEKSTRAKT 4,8g
NATRIUMPÜRUVAAT 49,3g SURKOOS 80g SURKOOS 80g SURKOOS 80g
SITRUSHAPU 8,4g SITRUSHAPU 8,4g AMMONIUMSULFAAT 7,32g
MAGNEESIUMSULFAAT 0,4g PH VÄLJENDATUD 4,5 KOKKU A JA B KALIUMDIHÜDROGENFOSFAAT .8g
PH PEAB OLEMA 5,5
Keskkond A Keskkond B Keskkond C
PEPTONE 4,8g PEPTONE 4,8 PEPTONE 4,8 YEESTIEKSTRAKT 4,8g
NATRIUMPÜRUVAAT 49,3g SURKOOS 80g SURKOOS 80g SURKOOS 80g
SITRUSHAPU 8,4g SITRUSHAPU 8,4g AMMONIUMSULFAAT 7,32g
MAGNEESIUMSULFAAT 0,4g PH VÄLJENDATUD 4,5 KOKKU A JA B KALIUMDIHÜDROGENFOSFAAT .8g
PH PEAB OLEMA 5,5
- Reaction score
- 43
Kas te võiksite selgitada põhjalikumalt kogu protseduuri ja asju, mis on minusugustele idiootidele lihtsamini arusaadavad
Medium A mida see. Koosneb
Medium B sama, mis eespool
Keskkond C sama mis eespool
ja täielik protseduur, kui kaua tuleb iga keskkonda jätta, millised temperatuurid ja nii edasi, ja maakeelselt.
Ma olen thankfull teie teadmiste a tahaks toota oma noreph
Medium A mida see. Koosneb
Medium B sama, mis eespool
Keskkond C sama mis eespool
ja täielik protseduur, kui kaua tuleb iga keskkonda jätta, millised temperatuurid ja nii edasi, ja maakeelselt.
Ma olen thankfull teie teadmiste a tahaks toota oma noreph
↑View previous replies…
- By azides
Minu peas, kuigi inimesed võisid seda varem teha, loodan kindlasti, et inimesed teadsid, mida nad teevad. Või ma loen seda valesti ja ei ole midagi karta... igatahes ei tohiks hooletu teadlane üldse töötada tsüanogeenasiidiga või tsüanogeenbromiidiga või midagi sellist, aga kunagi ei saa teada, mida lollused ette võtavad. Kirjanduses on selle ühendi kohta umbes sada viidet, millest suur osa on teoreetilised ja arvutuslikud. Enamik teistest on füüsikalis-keemilised, uurides selle lagunemist ja reaktiivseid omadusi. Te satute küll mõnda töösse, mis kasutavad seda tegelikult sünteesis reaktiivina, kuid ma usun, et neid saab sõrmedel kokku lugeda, mis on hea võimalus endale meelde tuletada, miks nad kõik veel kinni on.
https://www.science.org/content/blog-post/things-i-won-t-work-cyanogen-azide
Ma kujutan ette, et keegi väärib vähem, kui nad ei väldi vett ja tugevaid happeid, mis võivad viia hüdrasoonhappe moodustumiseni, mis on väga mürgine, lenduv ja plahvatusohtlik. Aga teate, ma lihtsalt mõtlen valjusti...
https://www.science.org/content/blog-post/things-i-won-t-work-cyanogen-azide
Ma kujutan ette, et keegi väärib vähem, kui nad ei väldi vett ja tugevaid happeid, mis võivad viia hüdrasoonhappe moodustumiseni, mis on väga mürgine, lenduv ja plahvatusohtlik. Aga teate, ma lihtsalt mõtlen valjusti...