Noh, see on muidugi subjektiivne, mõned leiavad, et raseemiline keha on eufooriline. Ärevusele kalduvatel inimestel paneb racemic'i ekstra epinefriin neid liiga palju närvi, et nad end mugavalt tunneksid. Adderall on umbes 75% dekstrosooladest . Adderallis on 4 soola, millest 2 on dextro (25% x 2) ja 2 racemic (12,5% x 2), seega 75%. Soolad erinevad selle poolest, kui palju tegelikku amfetamiini on neis siiski võrreldes inaktiivse soolaga. See oleks suur eksimus, kui adderalli koostis oleks kuidagi suunatud konkreetsele mõjule. See on kummaline koostis on adderalli 3. versioon siiani. Seda sõnastatakse pidevalt ümber, et ajada taga Ameerika patente. 25% ei ole number, mis esineks iga 3 soola testimise põhjal, see on lihtsalt mugav.
Ma arvan, et kui üks päev keegi asendaks teie adderalli samaväärse annusega metamfetamiini, siis te ei märkaks, et midagi on valesti, välja arvatud erinev kestus. Ma arvan, et kui suitsetamine või suurte mittekliiniliste annuste süstimine oleks erinevused ilmsemad. Aga ma võtan hea meelega kas või vaheldumisi ja olen andnud seda teistele, ütlemata neile, mis on mis ja nad ei märka. Et teha adderall sa lihtsalt isoleerida dextro mõnest freebase soola pool oma taaskasutatud dextro üks sool, pool teine. Sama teie puutumatu racemic, siis ühendage 4 soola võrdses kaalus. Erinevad soolad absorbeeruvad erinevalt, kuid kõik jõuavad lõpuks ikkagi vababaasi, nii et kui te tõesti soovite teha täpset adderalli, peate lihtsalt leidma tegeliku vababaasi koguse iga soola kohta, mis annab teile tegeliku D:L suhte.