Życie na Giełdzie - doskonal chemię z nami! Rozwiń swoje laboratorium. Przegląd wydarzeń w Polsce

Profesor

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Zapraszamy do wspólnej aktywności! W Polsce na giełdzie przewidywane są najbliższe wydarzenia, możliwość otrzymania odczynników do syntezy oraz przyszłe konkursy, które wyłonią najlepszych młodych chemików.

Jak wziąć udział, aby otrzymać darmowe odczynniki, gdy akcja zostanie ogłoszona? Oto instrukcje, co trzeba zrobić by mieć przewagę nad innymi już teraz.

1. To proste! Stwórz konto na giełdzie:
    gielda.one
  2. Monitoruj wątki, oraz bądź aktywny. Pojawiają się posty, takie których nie ma głównym BB np z syntezą 3cmc
    KDqZytO2Pn
  3. Zyskaj cenne informacje przed innymi, zadawaj pytania wykwalifikowanemu zespołowi, który rozwikła wszystkie niezrozumiane zagadnienia.
  4. W odpowiednim momencie przystąp do konkursu, otrzymaj od nas odczynniki i wykonaj synteze 3cmc sam, nawet w domu czy w butelce.
  5. Sumienni chemicy zostaną nagrodzeni. A produkt o znacznie wyższej jakości niż na rynku pozostanie Twój!

Informacje z kraju? W zasięgu ręki! Giełda to jedyne miejsce, które zresza całe środowisko związane z syntezą chemii organicznej w Polsce. Tutaj się dowiesz wszystkiego, a gdy będzie za mało - zapraszamy na bazaar! Zakup i sprzedaż.

Last edited:

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
151
ten konkurs to przekot opcja!

..teraz juz nie ma wymowek w stylu 'odczynnikow nie mam bo bieda i nie ma skad...' czy 'ale ja nie wiem, i nie wiem jak sie dowiedziec...' itp...

zrob to sam! podkrec sobie chemie!

..wszystko jak na tacy podane, za free! + profesjonalna pomocna dlon! :) ...

jes lus! :)

Newbee

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
giełda? serio? ktoś to kurwa nazwał giełda xd!

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
151
Serio!

PS. KONSTRUKTYWNA krytyka - to jest klucz!

Zdrowka zycze!

Argento

Don't buy from me
Member
Language
🇵🇱
Reaction score
1
Jakie to ma znaczenie? Ważne że działa.

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
151
dziala, dziala! zachecamy do monitorowania forum i atywnych dzialan na jego terenie ;)

Newbee

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Bo cały ten post brzmi jak AI generated dla native speakera.

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
151
Nie bawimy sie w retoryke. Information musi byc do zrozumienia nawet dla przecietnegoziomeczka w bramie i ma dobrze sie pozycjonowac ;)

dyka

Don't buy from me
Member
Language
🇵🇱
Reaction score
11
Jak dla mnie temat fascynujący moc sprawdzić i to się w takiej dziedzinie to nie lada gratka