Amfetamin tisztítása sav-bázis extrakcióval

kinkyfeet1

Don't buy from me
Reaction score
2
Üdv General Patton, nem találok olyan forrást, amely bemutatja a rózsaszín adderal tabletták végső gyártását. Ha a rózsaszín adderal tablettákat szeretném elkészíteni, akkor ezt az utasítást konkrétan követnem kell?Köszönöm az idejét és a segítségét.

HIGGS BOSSON

🐝 Super Moderator 🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
986
Érdekli a rózsaszín szín vagy az admirális összetétele, amely az amfetamin és a dextroamfetamin különböző sóit tartalmazza?

kinkyfeet1

Don't buy from me
Reaction score
2
Arent minden adderal tabletta rózsaszínű a piacon? bocsánat a naiv kérdésemért, de szeretnék utánanézni az adderal gyártásának, és hogyan kezdhetek hozzá?

kinkyfeet1

Don't buy from me
Reaction score
2
Már vettem egyet korábban, és szuperül segített nekem a koncentrálásban. rózsaszín tabletta volt, és 20MG volt ráírva, azt hiszem. van-e bármi, amit otthon vagy akár egy laborban is elő tudok állítani ugyanezt a megfelelő eszközökkel?

schoolbuoy

Don't buy from me
Reaction score
0
Sziasztok Mindenkinek lenne egy kérdésem az alapmosással kapcsolatban w/IPA-aceton, még nem ABE.
1. kérdés: a gyógyszertári 99%-os IPA nem elég jó? tudom, hogy a barkácsboltból származó aceton nem vízmentes,
Q2: olvastam az erowid-on crack recepteket és néhány módszerben szó volt hőlámpáról a crack szárításához/keményítéséhez: ezt alkalmazni kell az amfetamin/metamfetamin esetében is? általánosságban mennyi ideig kell hagyni őket keményedni?
Q3: milyen illata van a muskátlinak? megkérdeztem egy csomó ismerősömet, és meglepő módon senki sem tudott válaszolni nekem.

Van még néhány, de csak ennyi jut eszembe. egészségetekre, jó emberek.

William Dampier

🐝 Super Moderator 🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
1,371
IPA oldódó termék és néha nehéz kristályosítani, ha nem használ acetont.

Osmosis Vanderwaal

Moderator of the US Forum
⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,680
Deals
1
Ha figyelembe vesszük, hogy a 99% iPad 1% víz, akkor 100 ml-enként egy gramm metamfetamint old fel, amit használ. Nem nehéz azonban megszárítani. Nem kell megszárítani a repedést, hogy kiszorítja a vizet, és elég gyorsan megszárad. Egy hőlámpa hasznos lehet, ha az éghajlat hideg. Ha túl gyorsan elpárologtatod az oldószert, nem fogod megkapni a kívánt szilánkokat. A kristályosodás elsődleges hatása a forró oldószer és a hideg oldószer közötti oldhatósági különbségnek köszönhető. Ha elpárologtatja az oldószert, csak port kap.

rabbitass

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
Hogyan juthatok el egy nagyon savas amfetaminhoz? a reagens teszt pirosra változik

G.Patton

🐝 Super Moderator 🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,807
Deals
1
Szia, túlsavasítottam. Ez nyilvánvaló. IPA-val vagy acetonnal kimoshatja.

View previous replies…

rabbitass

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
IPA-val való mosással is megkaphatom? Hasznos lehet a metanol?

G.Patton

🐝 Super Moderator 🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,807
Deals
1
Igen, használhatja az IPA-t. Ha azt mondtam, hogy IPA mosás, Ez azt jelenti, hogy használhatja az IPA-t mosásra.....

Nem, metanolt nem lehet használni.

rabbitass

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
Segítene, ha egy kis szódabikarbónát oldanék fel az IPA-ban?

G.Patton

🐝 Super Moderator 🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,807
Deals
1
Milyen okból? Érti, hogy az amfetamin bázisanyag, és szódabikarbóna hozzáadásával szabad bázissá teszi vissza?

rabbitass

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
A pH túl savas, nagyon fájdalmas, az IPA-val való tisztítás csökkenti az égést, de a pH még mindig túl savas a tesztcsíkokkal történő méréskor.

rabbitass

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
elmémben feloldani némi szódabikarbónát kissé növelni a ph-t 6-ra most ph 1-nél van

Ha ezt a tisztítást az IPA-ban feloldott kevés szódabikarbónával végzem, segíthet rajtam? Vagy ha elég alkohollal tisztítok akkor is 6-os ph-t fogok kapni? legalább 5, nézd meg a tesztcsíkot csak az amfetamin érintésével

J7BE0oWPNR

Last edited by a moderator:

G.Patton

🐝 Super Moderator 🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,807
Deals
1
Felejtse el a szódabikarbónát. Írja le nekem kérem minden részletre kiterjedően, hogyan végezte el az amfetamin szabad bázis kivonását egy reakcióelegyből. Hogyan savasítottad meg? Meg kell értenem a problémád okát.

rabbitass

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
Vásárolja meg a szulfátot úgy, ahogy van
Amikor az első sort vettem, megláttam a csillagokat.
Aztán megmértem a pH-t

G.Patton

🐝 Super Moderator 🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,807
Deals
1
Vásárolt már kész amfetamin-szulfátot? Itt volt? Valószínűleg van nátrium-hidrogén-szulfát, amely nem oldódik az IPA-ban, és túl savassá teheti azt. A sav-bázis extrakció csak egy lehetőség az Ön számára.

rabbitass

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
Van olyan hely, ahol ezt háziasan magyarázom? Nehéznek találom ezeket a vegyszereket

Tényleg ez lenne az első az életemben, úgy látom, hogy képes vagyok rá, de nem tudom megszerezni a termékeket

Berlin777

🔬 Manufacturer
💊 Bazaar Seller
🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
182
Deals
32
egyszer megpróbáltam ezt a módszert, de a NaOH oldat hozzáadása közben fehér csapadék jelent meg, így nem tudtam újra bázissá tenni.

rabbitass

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
valami ilyesmire utal? a fázisokat nem választották szét
SrUFD7xY2a

View previous replies…

rabbitass

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
Használhatok toluol oldószerként DCM vagy dietil-éter helyett? Lehetetlen számomra e 2 oldószer bármelyikét beszerezni.

Nem képződött olaj, megszűrted a vizet, hogy eltávolítsd a szilárd anyagot, majd megpróbáltad kivonni az amfetamint a vízből?

Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, próbálok mindent megtudni, amit csak tudok az eszközeimmel, de az információim korlátozottak.

G.Patton

🐝 Super Moderator 🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,807
Deals
1
Szia, ne sajnáld!
Igen, használhatja a toluol.
Igen, az eljárások helyesek. De úgy tűnik, hogy nincs amfetamin.

Jimmyjohn48

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Kíváncsi... Én csak 2 módon készítettem el a terméket... HCL/kéngáz vagy L/L extrakció vízzel. Az extrakciós oldószerek keverése DH2O keverésével és a sav cseppentésével, amíg eléri a megfelelő PH szintet, majd a víz elpárologtatása. Ez ugyanolyan tiszta terméket biztosít, mint a H2SO4/aceton hozzáadása a kristályosításhoz?

cooperation

Don't buy from me
Reaction score
0
Hogyan kristályosítsuk a metamfetamint