Tervezzük, hogy pénzt keresünk a DNM és a kémiai reagensek reklámozásával.
A költségvetésünkben szereplő pénzeszközök beérkezésével még jobbak leszünk. Tervezzük, hogy létrehozzuk:
- Anyagok kémiai és farmakológiai vizsgálatai.
- A laboratóriumi berendezések áttekintése.
- video-utasítások az anyagok szintéziséhez.
- reagensvizsgálati szolgáltatás (reagensek beszerzésével és vizsgálatával fogunk foglalkozni).
Jó látni, hogy legalább van egy terved. A legtöbb ilyen fórum csak azért létezik, hogy később finanszírozás nélkül eltűnjön. Különösen tetszik a reagensek tesztelésének ötlete. A legtöbb ember nem tud spektrométert venni, és el sem tudja képzelni, hogy a mintáit egy nyilvános laboratóriumba küldje. Úgy értem, mi van, ha kiderül, hogy drogok, igaz?
Az enyémet a Solaris analitikai cégnek küldöm.
Teszi a dolgát, és csak 40 dollárba kerül. Én csak küldök készpénzt, és amit gyanús minta, hogy hangolja a spec. Csak küldjön neki e-mailt, és kérdezze meg, hová küldjön mintát. Miután elküldte egy pár mg csak udvariasan kérje meg őt, hogy kérjük, jelentse a megállapításokat az e-mail.. így csak egy e-mail kell a levelezéshez. Semmi több.
Nem biztos, mintha értékeli, hogy én teszem őt a robbanás itt, de a munkáját ő jól ajánlotta az ő hiánya elfogultság. Ez az ő munkája. Ő tesztel, és amennyire én tudom, csak akkor utasítanak el, ha hülye vagy. Nem ítélkezik, és úgy tűnik, hajlandó válaszolni a kérdésekre. Mindaddig, amíg nem teszed őt a sorba. Tűz. Szóval, legyetek tisztelettudóak és figyeljetek erre emberek.
ha el akarom küldeni a cuccomat CW megtudom % tisztaság és egyéb info
im keres egy laboratóriumot, amely a coc, china white, crystal meth vagy bármi hasonlót vizsgál, kérem küldjön infót és utasításokat, és tudok vele kommunikálni a minta elküldése előtt.
Új témát akartam indítani, de úgy gondoltam, hogy itt kezdem 1.
Hogyan készíthetek aceton enolátot aceton+K tert-butoxidból, csak ekvimoláris mennyiségeket reagáltak vízmentesen?
Üdvözlöm! Nem találtam semmilyen információt a 3,4,5-trimetoxi-fenil-nitrosztirénről, ki tudná fejteni?
A 3,4,5-trimetoxi-fenil-nitrosztirén a következő:
3,4,5-trimetoxi-béta-nitrosztirén vagy
3,4,5-trimetoxi-fenil-2-nitroetan
Hála
Helló, láttam, hogy sok videót tett közzé a nyilvános YouTube-on ,- van-e bármilyen aggodalma, hogy a nyilvános youtube videók felhívják a figyelmet erre az oldalra, és aláássák a biztonság integritását ?
A múltban olyan elsöprő csalódást éltem át, amikor elég szerencsés voltam ahhoz, hogy találjak egy olyan helyet, amely akár 1/2 olyan jó, mint ez, sikeresen megszerezzem a gyönyörű tiszta gyógyszereket, majd a kormány bezárja. A legrosszabb esetben, ha a bbgate.com végül eltűnik a kormány beavatkozása miatt, van valami bolondbiztos tervünk arra, hogy újra egymásra találjunk? Mindent elolvasok itt, amilyen gyorsan csak tudok, mert úgy érzem, hogy ennek a szerencsének lejárati ideje van.
Hogyan kezeli a webhelyek tárhelyét? A weboldal clearnet változata .com domainnel rendelkezik. Úgy hangzik, mintha gondot okozna az ilyen fórumokat napról napra bezáró bűnüldöző szervekkel való foglalkozás. Nézd meg, hogy a Rhodium hogyan szűnt meg "tárhelyproblémák" miatt (igen, persze). Egyébként jó, hogy a fórumnak .onion domainje is van.
Tervezed, hogy elkészíted a fórum olyan változatát, amely nem igényel JavaScriptet? A Tor böngészőn belüli szkriptek futtatását a bűnüldöző szervek felhasználhatják a Tor felhasználók felkutatására.