Kérdése van?

Sir_Smokealot

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Szabad-e közvetíteni az rc-gyártókat akkor is, ha nem szponzorok?

Szeretem ezt a fórumot, de még mindig eléggé kezdő vagyok a szintézisben, ezért szeretném felajánlani rc-értékesítők közvetítését, mert rendkívül jól ismerem az rc-szcénát, és így vissza tudnék téríteni egy részt.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
2,006
Deals
666
Mit ért közvetítés alatt?

Sir_Smokealot

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Valaki keres valamit, és én megadom neki a meglévő szolgáltatókat, akiknek hírneve van arra, amit keres, ha van ilyen. (Nincs extra költség, csak egy link vagy egy eladó neve)

Jeff_Benzoz

Don't buy from me
Reaction score
4
Navigáló_BB kérdés: w {VPN&Opera} minden működik, de w {TorOnion App} themostI can't do is send and receive mesages and few other. Ez általános?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
2,006
Deals
666
Ez a probléma a böngésző oldalán jelentkezik, nem a mi oldalunkon.

GermanWhite

Don't buy from me
Reaction score
0
Szia!
Tud valaki segíteni nekem. Van MDMA szikláim, amiket szeretnék folyékonnyá alakítani, majd ReRock őket Moulds formákba a lopakodáshoz. Tudja valaki az eljárást, vagy hol találom az eljárást a fórumon, hogy az MDMA sziklákat folyékonyra és a vissza 1 szilárd MDMA tárgyra fordítsam.

sm0ker

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Ezt már harmadszorra kérem. Van egy elég jó gyűjteményem a MA szintézisről (PDF), hova tudom feltenni? Minden ezzel a kérdéssel kapcsolatos témát töröltek...

workworkwork

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
32
Nem tudok válaszolni az üzenetekre, csak nekem vagy nem lehetséges a válasz gomb használata tor böngésző?

stoneda$$a$$in

Don't buy from me
Reaction score
1
Miután órákon át cirkáltam végre egy tag, van-e mód arra, hogy meghirdessem, amit keres... például ; methaqualone, "714", quualudes. Nem találok ellenőrzött eladót a weben. Köszönöm.

Cotton Jerzy

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
4
Tudom, hogy nincs 100 százalékos garancia a vásárló biztonságára, de a fórum letéti rendszeren keresztül történő vásárlás jelentősen kigyomlálja az esetleges po-po-kat?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
Minden bizonnyal így gondolnám, tudják, hogy nem kapják meg a pénzét, amíg nem kapja meg, amit akar, és nem hagyja jóvá.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
@HEISENBERG, válaszoljak ezekre a kérdésekre, ha úgy gondolom, hogy tudom ( például a srác kérdezi a szintetizáló PDF-jeiről, hol kell postázni, a könyvtárat [a válaszom]), vagy ez az adminisztratív válaszra vonatkozik?

lacusht91

Don't buy from me
Reaction score
1
Hy. Szeretnék először vásárolni a piacon. mire kell figyelnem ? Minden piaci eladó már rendben van ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
Figyeljen meg valamit, amit meg szeretne vásárolni?🤷🤔 ezt magának kell megtanulnia. Ha túl könnyű, nem fogod megtanulni. Minden szükséges információ itt található. Húzzon fel egy széket, és kezdje el olvasni

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
5
Reaction score
1,679
Deals
1
Figyeljen meg valamit, amit meg szeretne vásárolni?🤷🤔 ezt magának kell megtanulnia. Ha túl könnyű, nem fogod megtanulni. Minden szükséges információ itt található. Húzzon fel egy széket, és kezdje el olvasni . Nem, CAVEAT EMPTOR

SasquatchMonero

Don't buy from me
Reaction score
12
Miért használnak az Account Upgrade kifizetések bitcoint? A btc nyomon követhető, mint az fvck. Miért nem használjuk a Monero-t az ottani fizetésekhez?

2-79-790125

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
29
feltárja a teljes tudatlanságomat itt, de a BTC nyomon követhető? Laikusok számára érthetően el tudná magyarázni, hogy a Monero miben különbözik a BTC-től, és ezért kevésbé nyomon követhető?

vis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
108
A btc örökre nyomon követhető. Monero öt napig

Muktika

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇷🇺
Reaction score
3
Üdvözlöm, kérem, adjon egy linket a lombikban a hőmérséklet mérésére vonatkozó utasításhoz.
p/s
Lombik 5000ml, a hőmérőnek hosszúnak kell lennie, hogy elérje a folyadékot? fontolja meg a higanyos modellt? köszönöm.