Bazár.

Faradey

Administrator
ADMIN
Reaction score
71
We’re inviting sellers to join the closed beta testing of our platform. Please share any feedback, comments, or suggestions in this thread. We’ll do our best to take all feedback into account to improve the platform.

At this stage, products in the catalog will be sorted by the date they were added. Later, the sorting will be based on buyer ratings, the number of transactions, and other performance metrics. Products with 5 or more DeapDrops in the same city will be prioritized and appear near the top of the catalog.

Note: Please don’t try to manipulate this system to secure top spots. Our internal moderation system will prevent duplicate addresses from being uploaded.

To test financial transactions, go to your wallet, select your preferred currency, and click Deposit, then Deposit for test. This will allow you to simulate transactions without using real funds.

To list a product, start by creating a listing, then add a name, select a category, write a description, and upload photos. Once submitted, your product will go through moderation. After approval, you’ll need to add post-delivery details (e.g., DeadDrops locations). Once these are approved by a moderator, you can publish the product, and it will appear in the catalog.

Sellers are not allowed to purchase their own products. This rule is in place to prevent rating manipulation and ensure quality through the rating system.

At the end of the testing period and before the public launch, all balances, seller performance metrics, and reviews will be reset. During the beta, products will undergo automatic moderation. However, upon the official launch, all products will be removed and re-moderated manually to ensure quality and compliance.

For now, product listings are free for verified sellers during the beta phase. This is a great opportunity to test the platform without any upfront cost.

We’re counting on your feedback to make this platform the best it can be. Let’s work together to create a seamless, secure, and efficient marketplace. Thank you for being part of this journey!

Feel free to ask questions or share your thoughts in this thread. Your input matters!

Last edited by a moderator:
View previous replies…

mrfuszy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
24
Úgy néz ki, szóval őszinte leszek veled, hogy szeretem ezt, de szeretném, ha lenne egy USA-amerikai változata, és mit kell tennem, vagy hogyan tudnánk valamiféle konszenzusra vagy valamiféle megállapodásra jutni, hogy ez megtörténhessen.

View previous replies…

5SecRule

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Volt dolog arról, hogy újracsomagolási/újracímkézési szolgáltatást kínálok, hogy a szállítmányok az USA-ba menjenek. Csak egy ötlet, de a tervezőtáblában.

rc king

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Deals
17
Please provide benefits to the account "rcking"
Thank you

rc king

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Deals
17
Hello Mr. Admin, I haven't received the benefits yet!
My account name is: rcking

View previous replies…

rc king

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Deals
17
SUd2PoetNF

hello Még nem érkezett meg

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,969
Deals
666
Sajnos az itt értékesített termékek nem helyezhetők el a bazárban. A prekurzorok értékesítése továbbra is a BB fórumon marad.

gmanaus

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Deals
1
Tetszik a bazár némi megszokást igényel, de jó. Az egyetlen kérdés az, hogy miért van szükség JavaScriptre, ahol a bbgate-nél ez opcionális. Nem tudnátok megvalósítani egy nem js változatot, hogy teljesen működőképes legyen az alapvető navigációs gombokkal?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,969
Deals
666
A JS nélküli változat 1-2 hónapon belül elkészül. Biztosak vagyunk azonban abban, hogy a js nem teremt kockázatot.

Last edited by a moderator:

gmanaus

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Deals
1
Oké, ez nagyszerű hír

AASTOG

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Üdvözlöm, kérdésem lenne a kuponnal kapcsolatban. Megkaptam, de bizonyos okok miatt most nem tudom felhasználni. Van egy meghatározott időbeli korlátja, vagy bármikor felhasználhatom?

KensonKen

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Deals
1
Segítségre van szükségem: Eladóként kapja meg az e-mailt: Az Ön terméke "Varázsgomba Aranytanár" sikeresen átment a moderáláson. Most már közzéteheti a katalógusban. -- De nem látom, vagy nem tudok változtatni valamit. Mit kell tennem?

WeedyGonzalez

Buying through escrow
New seller
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Deals
8
Íme egy visszajelzés és fejlesztési javaslatok

- A véleményezési rendszert meg kell változtatni, jelenleg az ügyfelek csak közvetlenül a fizetés befejezése után tudnak véleményt írni, de ebben az időben az ügyfelek még nem tesztelték a termékeket, és csak a szállítást és a kommunikációt értékelik, de magát a terméket nem. Lehetőséget kellene biztosítani a termékek értékelésére a befejezés után is.

- Legyen egy automatikus befejezése a rendelési folyamatnak xx nap után. Nekünk, eladóknak gyakran van problémánk azzal, hogy az emberek nem fejezik be a rendelésüket, és már nem válaszolnak az üzenetekre. Továbbá kellene egy vita gomb.

-Egy privát üzenet vagy chat funkció jó lenne. Volt egy vásárlóm, aki fontos kérdést tett fel, nem sokkal ezután befejezte a rendelést, most már nem tudok válaszolni a kérdésére,nem tudom már felvenni vele a kapcsolatot. Esetleg egy olyan funkció, hogy a chat befejezése után még 1-2 nap ,hogy válaszoljon a kérdésekre, ha szükséges vagy így

-Egy meghívó link a Bazaarhoz jó lenne.

Lehet, hogy már sokan vannak ilyen funkcióval és én még nem találtam meg.

Ez egyáltalán nem kritika ez csak egy őszinte visszajelzés és fejlesztési javaslatok.
Remélem, hogy a bazár nagy lesz a jövőben

View previous replies…

Faradey

Administrator
ADMIN
Reaction score
71
1 Rendben. Az üzlet megkötése után hozzáadjuk a minősítés lehetőségét
2 Így van. Az üzlet automatikusan lezárul, ha a vevő semmilyen módon nem reagál. Van egy vita gomb is.
3 Igen, ez lehetséges.
4 Az ajánlási program fejlesztés alatt áll. Hamarosan elérhető lesz.

Köszönjük észrevételeit. Ez fontos számunkra.

View previous replies…

Billy Wizz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Volt már olyan problémám, ami egy automatikusan lezáruló üzlet miatt merült fel, holott nem azt kaptam, amit vásároltam.
Nem tudtam válaszolni a csevegésre, miután az lezárult. Mindenhol kerestem a bazaaron, hogy vitát nyissak, de az üzlet és a chat lezárása után nem érhető el.
Szerencsére sikerült kapcsolatba lépnem az eladóval itt a fórumon, aki azt mondta, hogy probléma volt a rendelésemmel, és újra elküldték.

Mivel nyomon követett szállításért fizettem, azt vártam, hogy részleteket kapok a várható szállítási időről és a nyomon követés részleteiről, de a chat automatikusan bezárult, mielőtt bármi ilyesmi megtörtént volna, így most az eladó becsületességében bízom, mivel az üzlet a bazárban azt mondja, hogy "befejeződött", és náluk van a fizetésem.

Megértem, hogy a letéti letétet nem lehet a végtelenségig nyitva tartani, különösen, ha az eladó a fizetésre vár, de nem lehetne-e vitát nyitni a chat lezárása után, hogy egy moderátor egy helyen láthassa az egész üzletet, ahol minden fél ott van?

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
350
Deals
1
Azt hiszem, az időbeli különbség az eladók számára a megrendelés elkészítéséhez és elküldéséhez szükséges. Volt egy kis problémám egy eladóval. Üzenetet küldtem neki közvetlenül a bazaaron, menj a megrendeléseidre, keresd meg a megrendelést, kattints az eladókra, hogy megnézd a profilját, lehet, hogy van egy nyilvános kulcsuk, amivel üzenetet küldhetsz. A problémámat még aznap megoldották.

Ha újra elküldte az árut, kértél tőle új nyomon követési számot?

elfelejted egy fő dolog minden üzlet, hogy megy keresztül breaking bad mindenki pénztárcája kell jóváhagyása admin, mielőtt tudnak készpénzre a saját privát pénztárca, így a pénzed elég biztonságos

Billy Wizz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
The order in question didn't inform me of the time limit, it might not have been in place at the time because a recent order informed me of the 5 day limit to open a dispute. After the deal was closed I couldn't see any way to message the seller, but I may have missed something.
I haven't asked for the new track yet, I'll message them tonight.

As for the time limit, now that I know how it works, it looks like a good system. I've just chatted with a different seller who said I should open a dispute to give them a little more time on a deal, so it's doing the job.
Thanks for the feedback.

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
110
Egyetértek, befejeztem az üzletet, és a felülvizsgálat gomb ott volt. > majd néhány nappal később visszamentem, hogy hozzáadjam a felülvizsgálatomat, de a felülvizsgálat gomb eltűnt! és ez március 17-e után volt, amikor azt mondták, hogy javítani fogják. Kérjük, hogy a felülvizsgálat, de mindig látható, amíg a felülvizsgálat gomb aktiválódott. azaz LSD 2 hétig, majd jöjjön vissza egy hónap múlva, hogy felülvizsgálja kell még mindig ott van. 'Tudod, hogy mit jelent?'

5SecRule

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
A felhasználónevet is változtassa meg "fivesecondsGO"-ról "5secRule"-ra. Be volt kapcsolva a gépi spoofing, és ez problémákat okozott a bejelentkezésnél. Most már minden rendben van.

5SecRule

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Szuper gyors munka, köszönöm a változtatásokat. Be tudok jelentkezni a 2FA-val ellátott magfrázis használatával. De találkozom ezzel az üzenettel "kérjük, adja meg a kiemelt adatokat", amikor új jelszót hozok létre az authorazation alatt. Ez normális, hogy csak a bejelentkezési módot használja?

manqkastorbata

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Én szoktam szeretni Bazaar de ember vagyok -230$ outta nowhere és támogatás stoped replyikg napokkal ezelőtt...

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
350
Deals
1
Nem oldotta meg valaki a problémáját? 10000%-ig biztos vagyok benne, hogy igen. 🤔

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,969
Deals
666
Tudassa velem, hogy hol szűnt meg a válasz, és írja le a problémát, hogy egyértelmű legyen, miről van szó. Adja meg a felhasználónevet.