- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 386
Az alumínium nem tenné még gyanúsabbá? Akkor elég nyilvánvaló, hogy rejtegetsz valamit. De én nem tudom, még sosem küldtem ki gyógyszereket.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 28
Sokan azt mondják, hogy az alumínium segít blokkolni a röntgensugarakat, de szerintem ez csak mítosz.
Az ólom 11400kg/m³ sűrűsége miatt segít blokkolni a röntgensugarakat, de az alumínium csak 2700kg/m³, így szerintem haszontalan.
csak arra jó, hogy becsomagolja a kábítószert
Az ólom 11400kg/m³ sűrűsége miatt segít blokkolni a röntgensugarakat, de az alumínium csak 2700kg/m³, így szerintem haszontalan.
csak arra jó, hogy becsomagolja a kábítószert
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 46
- Deals
- 12
baromság! az alumíniumfólia nem blokkolja a röntgensugarakat.
a drogod egy halom szerves molekula. a szerves másképp néz ki, mint a fém a röntgenen, és megkülönböztethető.
ha blokkolni akarod a röntgensugárzást, akkor a kábítószeredet el kell merítened a hasonló szerves enveronmentumba, hogy valami ártalmatlannak tűnjön. de ezen a ponton abbahagyom, mivel nem vagyok hajlandó nyilvánosságra hozni a saját lopakodási módszereimet.
a drogod egy halom szerves molekula. a szerves másképp néz ki, mint a fém a röntgenen, és megkülönböztethető.
ha blokkolni akarod a röntgensugárzást, akkor a kábítószeredet el kell merítened a hasonló szerves enveronmentumba, hogy valami ártalmatlannak tűnjön. de ezen a ponton abbahagyom, mivel nem vagyok hajlandó nyilvánosságra hozni a saját lopakodási módszereimet.