Cocaine Echt of nep

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
UykrAhCiwT

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
W18IdpfKw9

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
A jó öreg elefántbélyegző. Dr voltak szép elefántok és delfinek perui egy ideje. Ezzel szemben ez a kép NEP-et kiált. Ne is gondolja, hogy ez egy rendszermunka, hanem egy tégla, amit össze kellett keverni. Így néz ki a fényezés. Valószínűleg proca vagy tetra keverékkel. Ettől eltekintve látszik, hogy az élek még rajta vannak. Vagyis a szűrőpapírt most vették le.

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Ó igen, talán ez még mindig lehet egy rendszer munka, de azt hiszem, aki a téglát a szűrőpapírtól különálló védelem nélkül túl sokáig tette a szárítóba.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
Soha nem használtam filer papírttéglák készítése közben

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Mit teszünk a formába? U csak a kokaint teszi a formába? Szűrőpapír nélkül?

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
És mi a saját gondolata, mi ment rosszul a ragyogás. Ez a tiéd btw?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
Beszél hollandul?

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Igen, azt hiszem, a webhely automatikus fordítása először azt hitte, hogy angolul beszélek.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
Kristályosított már jó alapot saját maga? Tehát először is "megsütöd" a bázisodat hexánban stb..., majd feloldod az oldószereidben stb. stb. stb. stb. stb.
Kapsz fényességet , textúrát mindent, de a fényesség mondjuk 1 egész, és nem egy diszkó gyöngygömb. Valami extrát dobnak bele a gyöngyház hatásért, hogy pontosan mit nem tudom.

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Igen, valóban gyakran. Csak azt nem értem, hogy mit értesz gyöngy diszkógömb alatt. Van róla képed?

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Egyébként az az elefánttégla egy alapmunka volt? Mert úgy képzelem, hogy az a koronás tégla is alapmunka volt, de csak szépen néz ki. Mi romlott el ezzel az elefánttal?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
Papírként különböző krepp-papírokat használok, amelyeket fóliával borítok, amelyekből szintén különböző vastagságúak. Tényleg attól függ, hogy a megrendelő mit szeretne, és milyen szakmáról van szó...

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Igen, a krepp-papír az, amit szűrőpapír alatt értek. Az olasz nyelvű változatot használja?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
Olasz többek között, de más is, nem találom a képet, mint hogy holnap keresni fog eveb. Én sem aggódom a blokk tetején, a bélyegzőnél, hanem inkább ha törött, akkor a fénye csak nem jó

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Hmm lehet, hogy ez az Ön folyamatán múlik. Bár nem igazán tudom, hogy milyen különbségre gondolsz. A kokszot rögtön azután préseled, hogy a ruháddal kiszűröd az oldószerből? Vagy először mikróban sütöd, és csak utána préseled. Nagyon sok tényező van, ami szerepet játszhat a csillogást illetően, de gondolom ezt te is tudod.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,128
Deals
1
Megszereztem ezthelyesen és desztillált acetonban mostam. Szép sima fénye van. Nem szikrázó pöttyök, hanem mint a fehérre meszelt alumíniumbanvalószínűleg még mindig van benne némi bórsav, de elsősorban a fénye megfelelő a minőségi anyaghoz. Tiszta formában a kokain egy kristály, láthatod, hogy némelyik transzluszens. Ez száraz
1q7HTAV9Mc

• Like

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Kedves ember. Ez a kép egy kis teszt volt a bázisról a hcl-re egy ideje
BJpdyTuPNL

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,128
Deals
1
Nem a csillogó újdonságokra gondolok, hanem a szögletes élekre és a téglákon lévő képekre. Csak az elmúlt 10 évben tették ezt, hogy az azt megelőző 20 évben, amire emlékszem, nem próbálták azonosítani magukat. Szintén a drugs-data.org tesztel egy csomó kokaint amd csak kb. 5%-ban nincs semmi más benne. 75%-ban van benzoyl ecgonine, 50%-ban van metylecginine 30%-ban van phenecitan levamisole/dextrmisole vagy nem kokain.. most ment át 700 tesztet az USA sarlier és azt mondom semmi más, de úgy értem semmi más, ami drog vagy azonosítható anyag.

• Like

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Igen, értem. Ez egy érdekes dolog. Az európai téglákat is vizsgálják. És az ecgoninból nem lehet kokaint csinálni?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,128
Deals
1
Tudtad, hogy egy ultraibolya fény egy másodperc alatt megmondja, hogy kokainról van-e szó, és azt is, hogy a tisztaságról

• Like

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,128
Deals
1
Egy törött darab megnézése sokat elárulhat. Ha nem cakkos, mint a törött pala, az illető nem volt profi.

• Like