Barátaink... A CSOMAGOM MEGÉRKEZETT!!! Gyönyörű, csodálatos 4MMC Németországból. Szeretném megköszönni külföldi barátaimnak a pártfogásukat, hogy ezt átküldték. Kicsit összeszorult a segglyukam, amikor láttam, hogy egy percig a vámon tartották, de nem kellett aggódni. A csomagolás nagyon professzionális volt, egy kutya sem szagolta ki ezt, és ez STINKY, így nagyon lenyűgözött.
Egyszer úgy voltam, mint te, irigykedve néztem, ahogy mások megkapták a terméküket, de NEM TÖBBÉ! és hadd biztosítsalak, ha itt "ingyenes gyógyszert" kérsz, nem fogsz csalódni! Meg fogja kapni, a türelem nehéz, de megéri!
Ez tényleg szükség van egy banánra a skála lol, amit legközelebb korrigálni fogok, de ez körülbelül 2,5 gramm, és ez azután van, hogy két meglehetősen nagy sziklát összetörtem!:
Kaptam magam egy jó orrú, és elmentem egy csodálatos természetjárásra, úgy éreztem, mintha egész úton lebegnék
Itt ülök egy nagyon jó buzzal, és csak remélem, hogy amikor elkezdek főzni, a termékem még fele olyan jó! Szintén nagy szerencsés helyzet, látva, hogy 4MMC-vel fogok kezdeni!
Köszönöm még egyszer az egész csapatnak ezt
@Glitchy, ez valóban az anyagpiac következő generációja, és mostantól kezdve mindig azt fogom mondani, hogy a BB az egyetlen olyan oldal, amely egyáltalán számít a sötét weben. Nagyon frusztráló, hogy mindannyiunknak bűnözőnek kell éreznünk magunkat, amikor ezek az anyagok oly sok embernek oly sokféleképpen segítenek.
Ennek az oldalnak köszönhetően hamarosan magam is "szeretetet" fogok terjeszteni. Ez az oldal valóban egy csodálatos tanulási eszköz és forrás.
Hálát adok az isteneknek/istennőknek, hogy rátaláltam a BB-re!!!!
(ez csak egy csodálatos bónusz, hogy a Breaking Bad történetesen a kedvenc műsorom minden idők kedvenc show-ja. lol)
P.S. és ne feledjétek gyerekek: mindig használjatok egy olyan programot, mint az ImageOptim, hogy eltávolítsátok a metaadatokat a fotókról, mielőtt feltöltitek őket! (ezen a képen kurvára pontos földrajzi szélesség/hosszúság volt! Gondolom, kérlek szóljatok, ha valahogy még mindig látjátok ezt az infót thaaanks
)