Question Hello vettem egy kis metamfetamint#btcboss2022...

Paranoia

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
26
Mivel a jégnek abszolút nem volt hatása, 5 perc után elaludtam, nos , elküldtem a mintát a spanyolországi teszt@Energy Controlba, az egyetlen laboratóriumba, aki a Meth dextro & levo oldalát szétválasztotta, mindenki tudja, hogy a Levo Meth csak Vicks inhalátorhoz készült, nem pedig drogként nézd meg az eredményeket, amiket kaptam

Köszönöm#Btcboss2022 te vagy a mesterkémikus.....

Te tényleg a főnök vagy.....

Attachments

• 4CYfjBsVoA.png
    4CYfjBsVoA.png
    9.7 KB · Views: 130
  • RwjL2itc4P.png
    RwjL2itc4P.png
    6.5 KB · Views: 97

Mona857

Use escrow for deals with me
👨🏻‍🔬 BB Seller
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
24
Deals
1
Két tranzakciót bonyolítottam le vele, és szerintem nagyon jó. Ezenkívül láttam az általa megosztott szintézismódszereket és megoldásokat számos műszaki bejegyzésben. Nagyon hálás vagyok a fórumhoz való hozzájárulásáért. Lehet, hogy mostanában bajba került. Én sem tudom felvenni vele a kapcsolatot.

Osmosis Vanderwaal

Moderator of the US Forum
⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,700
Deals
1
Technikai képességei pedig egyenes bizonyítéka annak, hogy pontosan tudta, mit csinál, és ez egy szándékos csel volt

View previous replies…

vis

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
108
A whple tisztátalan kristályok dolog titkos tökéletes benyomást kelt. Nyilvánvalóan jó narrációs hatásokat tett még mindig, mint poeple vásárolni az ő ilyen, majd hirtelen kap kilépés scammed. A factorys tiszta tiszta tiszta gyógyszer bár a számítógépes laboratóriumokkal. Ki lehet bízni.