• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Another City Hello Szlovákia

BennyBlanco

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Deals
Zdravim Vas

filipian67

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇸🇰
Reaction score
8
Szia Spiritus üdvözöllek... mutatkozz be bátran a .... címen, hogy elkezdhessük felépíteni az itt indítandó témák struktúráját.

View previous replies…

maserkooo

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
45
Azt tanácsolom, hogy mindig legyen nálad egy nagy nedves törülköző, és minden helyzetben őrizd meg hideg fejed. A balesetek hozzátartoznak, ezért mindig készüljön fel rájuk, és a tiszta fej
a helyes út.

maserkooo

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
45
Tud valaki megoldani eu bmk por vagy olaj. Nem akarok hosszú várakozási időt Kínából. Hálás leszek minden információért. Vagy ha valaki Kínából szeretne csatlakozni

primitiveintelectual

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇸🇰
Reaction score
100
Körülnéztem, de kétlem, hogy a BMK-t megtalálná az EU-ban.
Találtam PMK-t, de ez az MDMA prekurzora, azt hiszem, és nem tudom, hogyan lehet ilyen ellenőrzött anyagot rendelni.

primitiveintelectual

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇸🇰
Reaction score
100
valószínűleg jobb, ha megpróbálod a P2P-t benzol-aceton és bróm felhasználásával készíteni ezek a lettek rendelkezésre állnak, és a szintézis nem olyan bonyolult Azt hiszem, van egy videó a fórumon és a youtube-on van egy részletes eljárás a P2P készítéséhez.

primitiveintelectual

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇸🇰
Reaction score
100
függetlenül attól, hogy van-e beszállítónk vagy sem, még mindig végezhetünk kutatást az információk megszerzéséhez és bebetonozásához itt
talán egy év múlva, talán hat hónap múlva megjelenik a szállító, és talán még mindig csak külföldre utalnak minket

New deal
Reaction score
0
Caute chodite tu anonymne ? Vagy általában mobiltelefonokon, táblagépeken, notebookokon keresztül, köszönöm.

maserkooo

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
45
5449-17-6

Burke

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
1
Mi az ár, mester?

View previous replies…

maserkooo

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
45
Az eu-tól csak 25kg-ot küldenek, és ez mega sok a kísérleteimhez. 😴 Gondolom a jövőben, amikor végre sikerül felosztani az izomerek én már kétségbeesett fél év munka pkkt pénz még több időt és kudarcot. Tud valaki reálisan segíteni nekem?

Burke

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
1
Van egy olyan érzésem, hogy ezzel is foglalkoznak itt, de gondolom, senki sem tudja a választ, vagy tudja, de nem akarja elmondani. De meglepődtem, hogy P2P-t főzöl, azt hittem, hogy mindig PSE-t futtatsz. De amennyire tudom, a BMK amit meg akarsz venni nem az egyetlen prekurzor a methez, ugye?